andra uppvisningen

godmorgon :)

igår kväll var jag så himla trött, så jag somnade typ tolv och nu vaknade jag tio. det är ju skitbra :D då har jag sovit i tio timmar som man ska! jag ska fortsätta med det där bra, ska vara mer hälsosam och äta grötfrukost :):) men det är ju bara för att det teater idag.

jag och ponthus åt massa godis igår, jag har ont i magen nu.. inte kul! så såg vi på pirates of the carribean eller hur den stavas, länge sen jag såg den men den är ju alltid lika bra. johnny depp är ju stencool i den! :D

nu håller jag på att ladda över bilder från mammas kamera till datan, jag tänkte att det finns väl inte så många på den så jag kan ju lägga över allihopa. men saken är den att hon hae 1545 bilder på sin kamera.. så det här tar sin tid :o sen kan jag bjuda på några bilder sen premiären hihi :)

min dag ser ut såhär att jag ska upp och klä på mej, fika, fixa mej och bli hämtad tio över tolv av karro. då far vi till konsert teatern och byter om till scenkläder, sen över till sveateatern och köra andra uppvisningen halv två. sen läju vi ska gå runt på stan för det ser ut att bli finväder :) fast det har ju lurats hela veckan så man kan aldrig vara riktigt säker. jaja, anledningen till att vi inte åker hem är för att klockan fem ska vi stå i kiosken på konsert och sälja gotta och sådär till dom som vill ha. då kommer ni alla och köper av oss! så ska vi se till att se någon av dom andra gruppernas föreställning, eftersom vi får se allt gratis ;) hehe.

men nu måste jag platta håret, fast jag inte vill :( men såhär kan jag se ut i håret när jag är linda, men inte när jag är min roll snyggisen amanda.

haha, hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0