ut till sok

ANONYM om hey i made it, i'm the worlds greatest!:
har du varit tillsammans med gottfrid krantz?

nej det har jag inte, han är och har bara varit min kompis :)





Godmorgon ;>

Jag kunde inte blogga igår eftersom jag stack till ponthus efter stan, därifrån kom jag inte förens vid halv tio. Var väl hemma tio? Och då bastade jag, och jag får inte sitta vid datorn efter elva så det fanns liksom ingenting att göra. Jag och mamma hade en liten pratstund innan jag skulle sova, länge sen sist. Det kändes bra att prata med na, även om jag kan störa mej ordentligt på henne så är hon ju trots allt min mamma och vi måste lära oss att hålla sams för vi bor liksom i samma hushåll. Vi är sex personer här hemma och inte ska alla få lida bara för att vi tjaffsar..?

Jag sitter helt nyvaken i min morgonrock jag.. måste väl börja klä på mej, karro kommer och 45 minuter och hämtar upp mej. Och det är lite private stuff jag måste fixa innan jag sticker!
Efter friluftsdagen där på sok, som kommer vara hur kall som helst, så ska jag försöka vara med karro. Det var ett tag sen vi tog en sån där hel dag ;> så det ska jag fixa nu! :) hehe.

Och jag ska försöka att inte glömma kameran, även om det inte är så roligt att visa upp hur jag kommer se ut. Hahah, läju bli tjockjacka och hela köret.. brrr

Ut i kylan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0