shaa


juuhaan och linnéa

Va ska man säga om skolan idag då?

 

Ingen lust med den alls. Verkligen inte. Men det var skönt att prata med skolsyster, hon lyssnar verkligen till hundra procent, men nästa gång ska jag inte till henne, hon sa att jag skulle gå till en psykolog istället.

Tappade lusten efter den där lektionen, så jag gick på maten sen strövade jag runt i timrå med två nära och kära innan jag orkade gå på lektionen. Lektionen efter de orkade jag verkligen inte med, så jag satt i korridoren med anton och massa. Sen sa jag till roger att jag inte orkade va på skolan nå mer.. då fixade vi så jag fick åka hem.

Ha ätit lite godis som jag varit sugen på hela dan, kollat på tv som jag inte gjort sen förra helgen, eller kanske förra veckan. Jag vet inte, tvn tilltalar mej inte längre haha. Men tror jag slår på den runt fyra igen för då är det ju simpson! :) och förhoppnings family guy efter det, vill inte ha dubbelavsnitt av simpsons. Jag vill ha griffin med pungkulor på hakan! Hahah kom ihåg när jag och toffe satt och tjaffsade om det, han klagade på family guy så mycket så jag vart typ sur så fick han säga att han tyckte det var bra, men det tyckte han ju inte men ändå.

Är nå jävelst trött också.... kommer slockna! :o nä det kommer jag iallafall inte göra, inte kul att sova på dan heller, då ska man ju göra nått. Inte för att jag kommer få göra nått eftersom att jag åkte hem men.. ska inte på teatern ikväll heller, pallar inte om inte karro ska dit. Sen lär jag ju inte va så pigg.

 

Men vi hörs

puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0