pussen på bussen

Shuuluuuuluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Hur mås det? Själv funkar det fint just nu, fattar inte vad som tog åt mej förut på dagen. Fick värsta sammanbrottet och satt och kämpade mot tårarna så länge jag kunde.. jag har samlat på mej så mycket skit så det var som att allt har samlats som en boll men den höll inte längre, det sprack för mej. Så där har ni anledningen.. annars är jag en person som nästan aldrig gråter men som sagt, det sprack för mej.

Hade det roligaste jag vet på skolan idag (inte bad då), på ÄÖn. Det betyder typ ämnesövergripande ämnen, eller nått sånt? Om det nu inte var ÖÄ det hette, isåfall stod det för överdrivna ämnen. Skulle lätt kunna kalla det det eftersom det är värsta hogwarts då, får hålla på och trolla trollstav och göra trolldrycker och skit.
Men det var inte det som var det roligaste! Utan man fick 3 lappar var, där det stod "A", "B" och "C". Så skulle någon läsa en fråga, så var det svar på a b och c. Då skulle man lägga fram vad man tyckte och sen diskutera. Jag älskar att diskutera! Det är då jag märker att jag en åsikt, faktiskt.

Har iallafall varit på checkers, 27/35 rätt :) borde ha gjort mer men orkade inte idag.
Ska ta bussen till johanna nu,
pussen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0