linnnnnnnéa!<3


Världens bästa linnéa kempe!

 

Vart lite strul ikväll, tog kvart över tio bussen hem till timrå med ponthus. Så skulle jag dra till janine, anton eller jonna. Och vad händer inte då? Jo, det blir nå fel på min telefon.. knapparna funkar inte! SÅ JAG HAR ALLTSÅ INGEN TELEFON FÖR TILLFÄLLET. Ni får ringa på hem telefon när det är nått istället.
Ja så det var ju inte så lätt för mej att få tag på dom, och inte för dom att få tag på mej heller. Sen byter jag sim kort med ponthus och ringer mamma och då var hon typ arg, så hon skjutsa hem mej på en gång. Så det vart inget med janine och dom! :/ förlåt för jag gjorde er oroliga <3 och för att jag inte kom..!

Så fort jag kom hem åt jag, sen bastade jag. Mysigt! Höll på somna i bastun :o så jag är nog lite trött ändå, kanske dags att sova snart? Nja, inte kul att somna med håret blött. Då är det jobbigt imorgon.. men har lånat mormors plattång. HAHA! Såg ni? Min mormor har en plattång :o hon har ju nästan inget hår på huvudet, men ändå har hon en sån! Det visste jag inte minsann!
Också skulle ponthus följa mej en bit så ska vi självklart ta genvägen genom skogen, där vid lidl.. och jag är ju något mörkrädd, eller ja, är väl rädd för det mesta. Tyvärr så kan ju det bli ganska uttnyttjat ;> om jag inte följde med han så var jag ju rädd att han inte skulle komma ut genom skogen, vad skulle jag göra då? När det inte ens går att ringa från telefon liksom.

 

Förlåt för att min blogg är tråkig för tillfället, ska bättra mej på det. Också ska jag bättra mej på en annan sak!

Jag ska göra 100 situps om dagen. Vart ska jag få den orken ifrån? Fråga mej inte, men ska ju göra så iallafall. Har kört med 30 om dagen men haha det tar ju inget har janine sagt till mej tusen gånger, så jag tripplade dosen. Eller mer än trippla till och med! Livet är inte lätt när man är hurtig! Eller så är det det? Jag vet inte, kom ju på att jag inte testat varit hurtig. På ett bra tag iallafall.


Imorgon ska jag vara med karro :) fast bara till tre, för sen ska hon vara med madde. Då hade jag ju tänkt få tag på en viss claudia! Var lite snack om det idag, att vi skulle ses imorgon. Så vi håller tummarna för det! ;)

 

Nu måste jag kolla igenom alla bloggarna, har inte kollat på evigheter känns det som. Det var igår senast, det är ju typ evigheter. Så nu blir det mycket läsa! Plus dunka musik,

 

dunk dunk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0