hur du får slitet hår

Min dator är utlånad till ett lan och det har inte varit lätt att fixa internet till den bärbara, men nu är det fixa't iallafall. Allt för att få blogga, huhu..

Jag är nyvaken och vill sova flera timmar till för jag är så otroligt trött..! Hade ingen talförmåga imorse heller, vet inte vad det vart med mej. Nu lyssnar jag iallafall på nån ny låt totta har gjort, hon är duktig på att sjunga :)

Också har jag tänkt på en sak.. det där med att alla tipsar om saker i deras bloggar.
Här är mitt problem:

Vad ska jag tipsa om? Det är alltid jag som blir tippsad och sånt där.. men jag kan ju alltid försöka nån gång, men jag är inte speciellt bra på nånting så jag vet inte vad det skulle kunna vara.


FÖR ER SOM VILL FÅ SLITET HÅR:
(Jag var en mästare på det förut, tror jag kan knepen än så länge också!)

* Duscha alltid med silverschampoo och balsam
* Använd aldrig hårinpackning
* Kamma håret när det är blött, utan nån spray som gör det lättare att kamma ut
* Föna håret ordentligt
* Platta håret utan skyddsspray - minst tre gånger om dagen!
* Blek håret med poly blond från schwarzkopf en gång i månaden


Ja, det där är alltså några tips ni kan ha användning för om ni vill att erat hår ska gå åt helvete :) annars kan ni göra tvärtom, eller nånting sånt. Ja mtit hår var verkligen inte bra för typ ett halvår sen, fast det var värre i slutet av förra året. Nu är det kanon bra :) jag plattar inte håret i onödan och använder alltid skyddspray, duschar med hårinpackning minst en gång i veckan och silverschampoot är jag snål med. Också bleker jag inte håret, jag slingar. Fast egentligen skulle man ju kunna hålla sej till bara utväxten men jag vill inte vara helblond, jag försöker fixa så jag får slingor av mitt eget hår. Kommer bli tjusigt det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0