hos janine

Kolla vilken najs tröja jag lånat av min brorsa idag! Så himla snygg!
Jag har en sorglig sak att berätta idag - min favoritlektion, de blev inge av. Åh jag som längtat hela helgen efter den! Men life goes on.
Åt på sibylla idag, det var gott, men eftersom vi bara har en halvtimmas lunch och det var potatisbullar på maten så var det en hel del folk och en hel del väntan där, det betyder att man inte hinner så lätt till lektionen! Min frånvaro har förbättras i år men inte mycket.. det måste ändras på.
Men jag får panikångest attacker så ofta, men jag orkar inte förklara vad det är nu. Jag ska till skolsköterskan imorgon och snacka med henne, nånting måste man ju kunna göra åt det.. har fan haft det som senaste åren och det funkar inte längre, blir bara mer och mer.
Eller okej jag kan berätta lite.
Det kan komma under dagarna, jag börjar kallsvettas, bli yr och vill bara gömma mej. Får tvångstankar och bara MÅSTE göra nånting, det kan vara vad som helst! Gör jag inte det blir det bara värre. Det har jag snackat om, och jag trotsar dom tankarna ;) jobbar på det nu med.
Sen på kvällarna kan jag somna och sen vakna av den där känslan igen, jag skakar, skriker och slår i saker, det är som att det är nånting i mej och det är skitjobbigt..
Låter helt psykad nu men det får ni leva med, det är så jävla mycket mer och det är SÅ JÄVLA JOBBIGT..
Jag brukar inte vilja prata om det för jag tycker inte om det, jag vill inte snacka om det med mina kompisar även om jag vet att dom inte skulle ha nått emot det för vi är ju vänner och ställer upp för varann, right? <3 men istället ska jag snacka med skolsyster. Sen har jag saker som jag måste få ur mej men panikångesten är i första hand, det är verkligen jobbigt för mej..
Jag är iallafall hos janine nu :) hon är uppe och gör fika och jag sitter hääär. Vet inte vad vi ska hitta på idag, eller hon ska kanske färga johannas hår, hänger väl med på det jag också kan jag tro. Sen drar vi väl ut eller nått ikväll. Har fått hört en massa sen helgen idag också, hahah alltid lika kul.. ;)
men puss på er!

Kommentarer
Postat av: karolina

du kan prata med mig, det vet du ju <3

2009-09-21 @ 19:45:48
URL: http://amandaakarolina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0