hemma från teatern

Hahah, här var det ju en gammal bild från teatern! :)

 

Det gick jättesnabbt därborta, vi hade beställt skjuts till klockan nio, så slutade det innan åtta. Så vi gick en sväng med erika och isabell, roliga tjejer det :) dom bor i skönsmon så vi fick oss väl en rundtur, eller ja, karro skulle försöka hitta till ica. Erika fick hjälpa en del men annars gick det bra ;)

 

Så satt vi vid ett dagis och pratade om läskiga händelser och sånt, usch. Vet inte hur många gånger vi sa The groudge, hahah.. den spök kinesen har satt skräck i allihopa!

Kan säga att idag hade jag mina mysiga haramsbyxor.. dom är gråa i vanligt tyg, självklart får man kommentarer som "har du glömt att ta av dej pjamasen?" haha sure. Visst dom ser ut som att man skite på sej och jag AVSKYDDE dom verkligen förut, skulle aldrig ha sånna sa jag. Men så provade jag ett par och dom satt bra och var as sköna när det var lite svalt ute under sommarn, underbara! Fast det är lite svårt att matcha vad man ska ha till, tycker jag, eftersom dom sitter så konsigt. Jag tycker iallafall att man ska ha en tajt överdel eftersom underdelen då är så stor. Så jag tog mitt tublinne och myskoftan, såg ju bra ut det :) och ett par småfräna örhängen till det.

Kanske man ska börja med dagens outfit varje dag? Gjorde det ju några dagar förut innan orken svek mej, vore ju inte helt fel att hålla modet uppe. Fast varför skulle ni bry er om vad jag har på mej och dom flesta träffar mej väl på dagarna eller så, fast äh, kul ändå :)

Imorgon ska jag och linnéa ha våra "I <3 STHLM" tröjor ;) läju få kommentarer av dom också haha! Sist så tyckte alla att vi var svikare för det stod sthlm och inte sundsvall, fast äh, kul att ha nått sånt ändå ju. Och roligt att reta upp vissa så dom blir lite less hihi :)

Men nu måste jag plocka ur diskmaskinen, slapp hunden för en gångs skull!
Sen ska jag nog tvätta håret om jag inte gör det imorgon istället..
puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0