hiss & diss

 

Myskvällar - nu när det börjar bli så kallt ute är det skönt att krypa ner i soffan med nån eller några och bara ta det lugnt med nån film eller nått, mysa ner sej ordentligt och ha det sådär varmt som man aldrig skulle haft om man gick utanför dörren!

 

Uggs - såååå underbara! Ska lätt köpa ett par så fort jag och mamma satt vår fot inne på skoaffärn, dom snyggaste tycker jag finns på dinsko. Kostar 349 och det är det värt när man liksom ska ha dom hela vintern. Dom är varmra & söta på samma gång, vad mer kan man begära? Finns dösöta i rosa att beställa hem också, men jag håller mej till dom beiga ändå :)



DS_249523_A.tif

Kakor - det är mycket mycket godare än godis och det är jättegott! Haha fast det borde vara på dissar eftersom man blir beroende av dom.. speciellt chackrutor. Skulle hålla mej från kakor hela veckan, det sprack på dag två.. men det var det värt, så himla gott! :o

 



SNÖN - jag vill INTE ha snö, kyla och röd näsa! Neeeejjjjjj! Det dissar jag till hundra procent! Det enda som känns kul är tomten, eller nej det känns inte roligt egentligen men jag är van med att det ska kännas roligt men egentligen känner jag ingenting.. det känns ju lite småroligt att göra ett försök på brädan igen, men det kommer väl vara så kallt så jag inte ger mej ut i backen. Och då kommer jag inte få köra min moppe. Okej jag har ingen än men snart så..!

 

Screamo - palla skrika sej hes i varje sång man "sjunger". Haha okej jag lyssnar ju inte på screamo och jag har inga saker att dissa.. men patrik drog igång en sån låt idag, och det lät inte bra. Inte bra alls.


Ursäkta va sa du..?

Fördomar - mot allt liksom. Om man hör nått om en person så tänker man konstigt om den, och dömmer den innan man ens lärt känna den. Eller att man liksom hatar nått en person har gjort, som att den inte kan ändra på sej? Alla gör misstag! Eller alltså fördomar mot allt också, man ska inte döma efter vad man hört, efter hur nån ser ut, pratar osv. För vi är inte samma på insidan allihopa, jag tycker att man ska lära känna nån innan man öppnar käften (y)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0