öksjj

Sitter här och håller på hungra ihjäl, hade ju tänkt "stilla hungern" med en macka men då kastar mamma mackförpackningen på mej så jag får visst inte äta. Jävla dampööööööööööööööööööööööö

Va jag ska göra idag vet jag inte, skulle höra av mej till ponthus men han skulle till gymmet och inte vet jag när han är klar där heller ;b hade tänkt ringa efter jag ätit men det läju inte bli av med nå äta. Imorgon ska jag iallafall vara med claudia :) sen på kvällen ska jag följa med till det där cheere leadingen, ohh spännande ;) jag är faktiskt värsta bra på sånna saker :D eller eh ja, jag var iallafall. För ett antal år sen.. men det går nog att träna upp igen ska du se ;) kondiotionen kanske också kommer. Fast det tvekar jag på! Men det är liksom 3 dagar i veckan så jag läju inte hålla på med det så länge, är det inte så roligt så kommer jag lessna. Är det roligt så kommer jag nog lessna ändå.

Nu är det familje samtal, dvs att minst en kommer vara på dåligt humör och förstöra för resten. Känner på mej att jag är den utvalda idag.


CLAUDIA (L) orkade inte leta fram nån bättre bild höhö (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0