hissar & dissar



Lovet - det är ju bara skönt att slippa skolan och sova när man känner för det, varje dag är helg liksom ;) hehe okej men jag avslöjade ju redan igår att det där med sovningen utnyttjade inte jag.. sov till elva idag, och det är mitt rekord det här lovet. I somras var det typ till fyra :o

 

Vinterjackor - så varma och sköna!! Skulle kunna gå med min hela dan, det minsta med sommarn jag längtar till är att då kan jag inte ha min dunis :( jag skulle gått runt med den hela tiden egentligen!





För stora skor - det finns inget jobbigare! Visst är det jobbigt om dom är för småa också, då gör det ont men det är bara störande när dom är så stora så dom glappar och man släpar fötterna. Så är mina uggs, men tar jag på mej tjocksockar sitter dom fint. Problemet är bara att jag inte har några tjocksockar..? Ska ta och leta reda på ett par så jag kan gå som en normal människa.

 

Bråk - nej det vet vi alla att det är inte kul när det är med nån nära, eller när nära bråkar. Men det är sånt som händer ibland och man får bara hålla tummarna på att det ska lösa sej dom gångerna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0