fredag morgon!



Godmoooooorgoon!

Sovit gott? Det har jag, men på tok för kort. Jag skulle kunna gå och lägga mej och inte kliva upp förens fyra.. askönt. Idag ska jag vara med linnéa tror jag, det verkar inte bli nått med hellen. Så då är jag med kempe :) vad vi ska hitta på det vet man aldrig. Inte vi heller den här gången.

Har nyss duschat, jag duschade inte efter jag solade igår för det ska man inte göra! Man ska inte duscha förens minst 3 timmar efter. Man blir mer brun om man gör som jag alltså ;) så lyssna på det!

Jag väntar på att mamma ska äta klart så hon kan skjutsa mej till skolan, för tyvärr så regnar det ju.. det betyder också att jag tar med mej busskortet på skolan för gå hem, det tänker jag då inte. Hon har disikera/destilera/programera mina skor en gång till. Eller vad det nu heter.. hon sprayar iallafall på nått medel som ska göra nått med skon, vet inte vad. Det gör dom säkert bättre så dom håller längre.

Och vet ni? :o igår när jag låg i solariumet så kommer det upp på radion att det är en tjej som dog av p-piller!!!! Hon vart typ sämre och sämre och kände sej sjukare och sjukare och dom på ungdomsmottagningen eller vart det var sa att hon skulle komma tillbaka om nån vecka, så åkte hon till vårdcentralen istället och dom fattade inte heller vad som va problemet. Hon fick sova där och då typ dog hon nån gång.

JAja men nu kan jag inte skriva för mamma pratar med mej samtidigt, jag kan inte göra två saker på en och samma gång.

Nu ska jag be mamma berätta om allt hon sagt,
puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0