duscha

Hallåhallå :)

Nu är jag på mentors och pappa är påväg till östersund. Jag vart ju lite paff när han stod och packa imorse, men då sa han att han skulle ju åka. Får alltid reda på saker right in time!

Tog ju en dusch imorse också, as skönt! Ska börja göra det varje morgon så man vaknar till, dessutom känner man sej asfräsh när man kommer till skolan. Fast håret kör jag bara varannan dag för annars sliter det på håret.

Visste ni att ju oftare ni duschar håret desto snabbare blir det fett? Om vi säger såhär, du duschar varje dag för du tycker att det är nödvändigt, då blir håret fett på den tiden. Men om du duschar varannan dag så blir håret fett tills två dagar då, eller vad man ska säga. Ni fattar? Alltså - ju mer sällan man duschar desto mer sällan blir håret fett, så sluta duscha!!! SKÄMT ÅSIDO NI FÅR GÄRNA FORTSÄTTA DUSCHA SÅ JAG INTE FÅR FÖR MEJ ATT JAG ÄR PÅ SKUNK OMRÅDE SÅ FORT NI ÄR I NÄRHETEN.


Jaja..
Det var nyss brandlarm också, alltid lika kul när man går runt utan skor och utan långärmat. Kan jag lova att det blir kallt då! Som tur var fick jag rida på claudias rygg så jag slapp bli alltför kall om fötterna :) det var snällt!

Idag har vi mina två favorit lektioner!

1. Musik
2. Svenska +

Alltid lika kul!

Men nu ska jag in på bloglovin, pusspuss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0