asbra

Gud va duktig mathilda är!!! Blev helt stum när hon dansade första gången. Så gick hon vidare, sen gick hon vidare igen, sen gick hon vidare igen och helt plötsligt så var hon i final :o hon kom 5a, av 43 stycken. Riktigt duktigt :)

Så var karro sminkösen, och jag var maskoten dårå ;) hehe. Värsta kul att kolla på när karro skulle fixa mathilda, syskonkärlek till tusen! Filmade till och med men karro påpekade klart och tydligt att det skulle inte upp på nå blogg, och inte heller youtube! Men kul ändå.

Och nu sitter jag och äter mina asgoda makaroner med ost och ketchup.. så himla gott. Jag är såååå bra! Nog har jag ju gjort mina misstag men en blivande kock är jag allt ;);) Haha noooooot. Jag har ju redan förstört en vattenkokare när jag skulle koka mjölken till dom stuvade, kokat köttbullar med makaronerna (smakade bäbismat), gjort heeelt fel när jag skulle stuva så det vart så gott som okokta makaroner med mjölklumpar, en gång läste jag fel på receptet och kokade makaronerna i 3 dl vatten istället för 3 LITER vatten osv osv. Sen har jag väl bara inte orkat koka klart dom så dom har varit rätt så väldigt hårda, men det har inte jag nått emot men mina gäster har. Men grejen är ju den att man lär sej av misstagen så nu går det asbra :D

JAjajajajja men nu ska jag gå och ta mej en dusch sen till ponthus :)

Vi hörs när vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0