tjejkväll!


Ojoj! Nu är jag hemma från en jätterolig kväll, kul att träffa allihopa samtidigt på samma ställe :) det är ju sommarlov, så man träffar inte alla och snackar så mycket egentligen, vilket är tråkigt. Men så är det bara!
Här har ni lite bilder;

Alla andra var ute, men jag och issa smög oss in och åt gosaker.. heheh ;)

Flickor

Jessica och claudia :)

Sen var det fika, asgott

Karro öppnar paket, av mej fick hon presentkort på H&M för 200:-

Janine!

Sen var det en lek där man skulle svänga med en korv, haha gulligt!


Sen en annan lek där man skulle gå på led och hålla i varandra, och ha en vattenballong under hakan


Tillbaks till gosakerna hihi

Jag lyckas med allt, spiller cola i hela ansiktet -.-

Sen drog vi ner till sjön :)

Jag badade, as skönt och värsta varmt!

Madde också :)

Janine satt och kollade på, och blev blöt i rumpen

Karro! :)


Så såg vi en film som hette Taken, asså den var helt förhäxande. Jag var iallafall helt inne i filmen, den handlar om en 17åring som har en spion till pappa, fast hon vet inte om det först. Så ska hon åka till Paris med en kompis, när hennes pappa ringer och pratar med henne blir hon kidnappad! Han gör allt för att få tag på henne, spårar allt och åker direkt dit.. han är värsta proffsig. Seriöst, se den. Jag satt och skrek och höll på börja grina och dampa lös på cpfitterna som kidnappade henne, helt galen var jag.

Sen lekte vi nå mer smålekar, repet till exempel. Första omgången åkte jag ut på första frågan, jag som känt karro hela mitt liv! :o men det var frågan "Föddes jag på morgonen?" alla andra sa nej, jag bröt trenden och sa ja, då åkte jag ut. Attans! Hade ingen koll på det jag heller. Sen gick det bättre nästa gång, vann :) fast då fick jag ju inge pris för det hade jonna redan fått.

Det är värsta knas, nu på sommaren lägger jag mest bara in bilder och skriver ingenting. Eller jo visst skriver jag, men inte lika mycket. Måste kanske bättra mej på det! Eller gillar ni det bättre såhär? Vi tar det som det kommer helt enkelt. En dag kanske jag kommer på något  jag bara måste skriva om, så då gör jag väl det.

Nu lyssnar jag iallafall på kiss ;) i was made for loving you baby! Haha..
Lukas ska sova i mitt rum, nekade först, men han lät så ledsen på tonen när han sa "okej..". Och liksom, varför skulle han inte få? Vi ska ändå bara sova. Fast det kan han ju lika gärna göra i sitt rum.. men glädjer det honom att sova här så varsågod ;d
hejsvej :)

Kommentarer
Postat av: johanna

Haha okeej ;)

2009-07-05 @ 01:07:47
URL: http://johannamariah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0