hejsanhoppsan

Elin och linnéa

STAAAAAAAAAAN, värsta volleyboll grejen vare där idag

Haha, äre inte elin vem äre annars?


Sov hos linnéa och elin då, pontus och oskar kom dit idag. Vi åt och sen drog vi till stan, jalla jalla! Där på torget var det som en volleyboll plan, och gissa vilka som arrangerat det då? Smöret lätta.. haha, man fick frukost påså där också. Det var en macka, ett smör (!), äpple, nå torkade äckliga bär och nån vitamin dryck. Jag och elin halsade vitamin drycken, äckligt äckligt. Men jag gör inte som hon iallafall och dricker upp dom andras och hämtar mer! Hon drack typ.. 5 st? Sen fick man gratis is vatten också, usch vad äckligt. Halsade hela flaskan, världens äckligaste eftersmak och då skojar jag inte! Fiiiiii
Sen efter ett antal timmar så drog jag, elin och linnéa hem till dom, pappa min hämtade mej och elin där för vi skulle skjutsa elin till far sin i timrå. Vart fika stopp hos min mormor och lite godisköp på ica maxi, tog bara några timmar men det räknas inte? Huh. Vi satt i en rosa ahlgrensbilar bil som var stor som en vanlig bil på ica maxi, stod där inne som en staty eller nått. Också gick jag ut och skulle putta på den, men alla kollade så elakt på mej så jag gav upp. Då skulle vi ta oss fram innifrån istället, men då såg det ut som att vi gjorde nått annat istället? Hela bilen ba guppade.

Har iallafall bytt till min halebop kort nu, men kommer ha med mej en telefon med telia och en till telefon med halebop så man kan ringa på båda. Men tänker inte skriva upp mina nummer här on my blog så liiiiid :) eller om du har mitt gamla nummer så kan du ju smsa till det och fråga efter det nya, eller nått. Eller varför inte bara smsa till det du har..? Allt det där är så komplicerat, vet inte om jag har nånting gratis eller inte på halebop.. suck.
Också har jag nästan packat klart dessutom, fast okej.. allt jag ska ha med mej ligger i en enda stor hög. Hur ska det där gå ner i min lilla väska? Får väl kämpa, min väska kommer bli uttöjd! Eller så tar jag helt enkelt två väskor? Smart linda, smart!

Meeeen, har inte så mycket mer att säga. Har mobilt bredband i bilen, woho! Så ni kommer inte vara utan mej (a) hihihi, tur! Okej, det är väl snarare jag som kommer på nå anfall för jag varken får blogga eller sitta vid datan.. men det iggar vi, pussss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0