hehehej här kommer segertåget

amen hejsan, nu sitter jag här mätt och belåten. mamma skulle bjuda på hasselbaks potatis och kött, också kommer lukas "men vart är köttet då?!" men där säger mamma och pekar i en gryta, så har hon såklart blandat i svamp och grejer, och massa sås. och som pricken över i så ska hon ha broccoli och tomater ovanpå allt också. ingen höjdare i våran familj ;p nej men, nu var jag taskig. det var jätte bra gjort mamma, och jag tyckte att det var gott :) fast det smakar svamp i min mun nu..
sov hos karro igår då, vi såg på eva och adam och låg och småpratade lite sådär, till klockan 4 ungefär :) skulle med mamma på kyrkan 11 också, för hon tycker att det är såå trevligt när hela familjen är där......................... men vi sov till kvart i tolv så det va ingen idé :)))) så  ringde pappa och sa att vi inte behövde följa.
idag har vi sett på mysteriet på greveholm, värsta bra ju! har inte sett de programmet förut tror ja. sen har vi varit på birsta. köpte nå svamp grejs som man ska kleta saker i ansiktet med.
kanske sova hos issa ikv :)

hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0