födelsedagsbarn

Godmorgon :) idag är det ingen vanlig dag, för det är min lillelillebror Ludvigs födelsedag! Tyvärr så kan vi inte fira han med släkten idag, för han har fått vattkoppor. Han har en i naveln också, det ser ganska kult ut. Och en mitt i handen, och en i örat. Sen är hela ryggen och ansiktet och fullt med vattkoppor. Hah, och imorse då, när mamma filmade vårat firande för Ludvig, så sa hon "Ja, Ludvig har ju vattkoppor som ni ser, han har prickar över hela sej", Ludvig ba "Men Linus då, har inte han vattkoppor? Eller nej, vänta, det var inte såna prickar". Det tyckte jag var lite små roligt, för det var ju Linus finnar han menade ;> Lite taskigt också men vadå, han är ju så liten! Fast han är inte så liten längre känner jag, han är ju 6 år. Till hösten börjar han i skolan. Jag kan inte tänka mej han i skolan! Han är så otroligt liten och smal, lilla Nutteponken, som han kallade sej själv när han var liten.

Haha, här har vi ju Ludvig. Så där har jag gjort med alla mina bröder, eller ja, 2 av dom iallafall. Lukas och Ludvig, jag skulle alltid klä ut dom i tjejkläder och i dockkläder. Det var bara Ludvig som kom i dockkläderna, för han var så liten när han föddes. Han var 2 månader för tidig och fick ligga i kuvös. Jag minns inte så mycket från den tiden, förutom att en gång när jag skulle klappa han, jag stack liksom in handen i ett hål i kuvösen, så bajsade han på min hand.. han fick nån himla bajs stråle som ba sprutade ;o haha, det var inte roligt då, men nu är det väl lite små kul. Nästan. Jaja, grattis på han!

Haha, och igår så var jag ju med Johanna, hon följde med mej hem efter skolan. Också skulle vi gå på toa, så satt hon sej före och jag var så himla piss nödig! Och hon skulle såklart sitta där och sega, haha, och gissa vad jag fick pissa i då? Ja inte i duschen eller badet iallafall, det är ju bara äckligt tyckte jag. Och det får jag inte göra heller. Men det är ju så att Ludvig har en potta som han använde för nåt år sen, haha så jag satt mej och pissa i den! Det hade jag och Johanna kul åt kan jag lova. Nu pratar vi inte mer om det, vi håller det tyst för oss själva. Pottor är inte gjorda för fjortonåringar, så det kan ju vara lite skämmigt.
Sen for vi på birsta, Johanna åt en glass. Men inte jag, och vet ni varför? För att jag ska inte äta glass, godis, kakor eller chips förens på skolavslutningen. Alltså ska jag ha 5 månader utan sånt där. Jag börjar ju undra hur det ska gå, för jag får alltid skrik och grin utbrott om inte jag får godis när jag är sugen på det. Det håller vi också tyst om. Men jag åt ingenting sånt igår, jag smakade inte ens av Johannas chokladkaka. Och inte tog jag någon sockerkaksbit hemma hos henne heller, och inga munkar hos mej. Jag känner mej väldigt duktig. Och väldigt sugen på oboy, för tillfället. Oboy får jag dricka, för det är inte godis. Det är nåt man dricker.
vi höresssssssss,
hejdå


Och just ja! Alla måste kolla på sidan 52 i Sundsvalls tidning, för där är Ludvig med! Ludvig Henriksson, 6 år, 24 januari.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0