teater

Igår ringde jag och anmälde mej till teatern, gud vad jag saknar teaterträningarna! Okej inte årets men förra, när vi hade linnéa och daniel. Fast det kanske var för jag gillade den pjäsen mer. Hoppas det blir nått liknande i år! Vi hade ju en parodi av julspelet, haha lite taskigt mot min släktsida som är kristen men det var skitroligt faktiskt.
Enda sen jag var liten var jag typ besatt av teater, skulle alltid, och då menar jag alltid, göra dockteatrar av mina dockor och sånt. Nån gång fick lukas också vara med, men jag skulle ändå bestämma allt ;)
Sen började jag och karro i teater, nu kommer vi in i sjätte året. Det är så himla kul! Att liksom få klä ut sej, spela någon annan, uttrycka sina känslor i skådespel. Skulle inte klara av det i bild för det tycker jag inte om precis, och i ord.. det är så svårt att sätta ord ibland tycker jag. Men teater funkar fint, och vem gillar inte att t.ex kolla på en teater eller film? :) det är sant för det är underhållning på hög nivå :D skulle inte få för mej att sluta med det, aldrig. Jag älskar det, har alltid gjort. Men sen i nian så får jag se om det blir nått estetiskt gymnasium, känner ändå för att gå media men teater skulle också vara roligt. Jag har klurat på det ett bra tag nu, och kommer få göra det också. Men nu är det inte så lång tid kvar att välja!



Sitter hos min teatervän nu faktiskt ;) vi har köpt cheese ringz, det är en ny smak av cheese doodlez och cheeze ballz.. Och eftersom hon älskar cheese doodles och jag cheese ballz så kunde vi inte enas om en smak, så vi tog den som ingen av oss hade provat. Den var skitgod! :o men det klådde inte ballzen, men nära på ;>
Snart ska vi äta lasagne och sen ska vi mysa till nån film hähä, får väl se vilken det blir.

Nått filmtips? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0