städning


Ja ni som är van med att se mitt rum ser ju hur städat det är nu :) brukar ligga en madrass, massa kläder, en väska med ännu mer kläder osv.. det är jag och janine som städar. Hon frågade mej om jag nånsin hade rensat mitt rum, och det gör ju jag rätt ofta så ja, klart! Men så ville hon köra en till rensning, herregud vad mycket skräp jag har samlat på mej genom åren :o också var jag verkligen besatt av saker. T.ex hästar, aragorn, anton, matte, ludde, wild kids, skrivböcker, simple plan, bam margera, avril lavigne, harry potter, läger grejer, jaru det är faktiskt knappt hälften det där.. och minsta lilla sak som påminner om det sparar jag! Det är ju hemskt.
Också för nån vecka sen vart jag arg och kastade min shower gel i backen så den gick visst sönder, så den hade jag bara lagt tillbaka i lådan.. aa och den var ju överfull av shower gel. Det har vi tvättat bort! Jag har även kluddat ner spegeln, men det är också borta nu. Vi har rensat min minneslåda, eller vi har fyllt den ännu mer också :) nu är vi borta i hörnet på mitt gamla nattduksbord, sen blir det bokhyllan och sist men inte minst.. skrivbordet! Åh, vet ni hur jobbigt det är att städa här?! Ligger massa saker här :o bland annat gamla joghurt tallrikar osv.. jaja, det är bara att kämpa på!

Tycker att ni allihopa kan rensa och städa rummet nu innan skolan börjar, för när själva allvaret börjar, då kommer man inte orka det iallafall..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0