passa dej för hivmannen!

Hejsan, är hos claudia nu med :) vi drog till stan, hahaha klockan sex.. dom stänger sju, såå nödvändigt ;) men vi hann kolla runt lite där också, sen träffade vi cricka och han skulle till danne så vi hängde med :) kollade på family guy :D favoritprogrammet som ni vet ;) det var inte textat så jag förstod inte så mycket men fick väl ett skratt då och då. (för att dom andra skrattade) hahahah nä jag skoja, men det är bilderna som är roliga imellanåt :D sen åkte vi hem för ett tag sen.

Nu ska jag gå och gömma mej för jag vill leka kurragömma. Eller inte. Har väl inte så mycket att säga förutom.. chacha. Haha.

ha ett bra liv, du som har hiv. Nyttja ditt liv så länge du kan..


HHAHAHAHAHHA på tal om hiv!! Måste bara få säga.. när vi skulle åka till danne på bussen så satt det nån konstig typ bakom oss, han höll på och fråga en tjej om vart hon bodde osv så ville han bjuda henne på middag och allt :o läskig typ, sen frågade han om jag och claudia var crickas tjejer, han ba "aa" och gubben ba "jag gillar särskild den mörkhåriga, en riktigt gullig en". HAHA jag dog :o:o sen skakade han crickas hand och skit.. hiv handen, blodig och skit. Sen när han klev av så var det en annan som sa frågade cricka om han ville ha gratis film, för hivmannen glömde en påse med en. Vad var det för film då? Gissa tre gånger liksom.. tysk porrfilm ;) den tog cricka och gav till danne, sitter säkert och runkar nu. Hahhaha


hejdå :D


Kommentarer
Postat av: Cricka

hahah vad länge sen!

2011-03-17 @ 00:35:46
URL: http://cbergstroem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0