if youre not the one



Som ni ser vart det ingen stad med karro idag, hon va inte så kry stackarn! Ska nog vara med henne imorgon, men hemma hos henne :) så jag drog med claudia istället, skulle ju äta och köpa present på stan och kändes inte så kul att göra det själv.. men hon hade varit på sjukhuset så hon kom ner dit och va med mej :)
Såklart så började det regna ;o och jag som inte ens hade tagit en riktig jacka för jag trodde det skulle vara toppen väder, men jag hade påsen med paketet på huvudet haha, shit vad claudia störde sej på det :o kanske för jag skulle balansera den och skit, hehe. Det blev subway! Göötttt :>

Vad jag köpte till linnéa kan jag ju inte skriva eftersom då kanske hon är här och tjuvkikar, men det var en söt sak iallafall tycker jag då :) nu har jag ätit spagetti och köttfärsås, jättegott! Jag sitter vid bärbara på bordet så jag sitter och noppar åt mej en och en annan spagetti då och då, hihi!

Matten idag gick hur bra som helst :o inte konstigt att jag har vg! Inte för att skryta men jag är faktiskt skitbra på matte :D och det känns bra för jag blir lika förvånad att jag klarar av talen varje dag. Jag har väl aldrig tyckt att jag är dum men efter att få höra det så gott som dag ut och in så har det blivit så att jag antog att det var sant, men idag vart det det gamla vanliga uppväckandet - i'm smart 8-) engelskan var också lätt, och rolig. Korsord vet du! Längtar tills imorgon då jag får gå på mer lektioner :$ låter som fetaste pluggisen, men jag är bara ärlig! Hoppas jag inte blir skoltrött alltför snabbt, sänkte ju mina betyg rätt rejält förra terminen för jag var skoltrött då. Men nu ska jag kämpa igenom hela året och inte bara halva :D

Nog pratat om skolan, eller bara en sak till ska jag säga! Att vi har friluftsdag på fredag.. på vivsta varv -.- skittråkigt, man kommer dit så är vädret kasst sen ska man gå frågeslinga och spela brännoll och sånt. Så har det varit dom senaste 2 åren iallafall, hoppas ju ganska rejält på en förändring. Men tror roger sa att det skulle bli det också :)

Ikväll vet jag inte vad som händer, blir väl att kolla på oc ikväll igen.
Och imorgon åker mamma och pappa till stockholm, också frågade jag när dom skulle åka, pappa ba "Vi skjutsar ludvig till skolan sen far vi" LUDVIG OCH SKOLA I SAMMA MENING! Det går inte ihop! :o han ska ju vara våran lilla bäbis, men nu har han blivit en stor pojke! Jag är så stolt över han för han är så go :') lillpluppen, jag har lovat att jag ska sova med han imorgon när inte mamma och pappa är hemma. Hihi :) fast mormor ska också vara här då, såklart.

Nu ska jag kika vidare, puss! :)
Avslutar med en gammal låt som jag tycker är ganska söt ändå (a)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0