iaf så är det ju grattis till benny & elin idag!

hejdärute, hoppas ni har haft det bra idag och sovit och ätit mycket. det har inte jag. det började med att väckarn ringde halv sex.. skulle duscha för att sen gå hem till janine och fixa till skolfotot där. alltså det var inte så jobbigt att komma upp, visst, jag var ju grymt trött men inte så att jag inte klarade av att komma ur sängen. måstede ju kliva upp eftersom att mobilen som ringde var på andra sidan rummet.. åh jag fattar inte varför jag säger "måstede", värsta bäbis språket, men jag kan inte lista ut vad man annars ska säga.
efter jag hade duschat började jag prova kläder här hemma. sen kom jag på att det  var ju det jag skulle göra hos janine, så jag packade ner kläderna och det och gick över till janine. brrrrrr vad himla kallt det skulle vara då! knappt 4 grader tror jag, för det var det när pappa klev upp, men det var ju en timma efter. så det var väl ännu kallare när jag gick typ vid klockan 6.
när jag var framme så fick jag platta janine lejon-mans hår, haha. hon hade somnat med blött hår.. jag har blivit riktigt grym på att platta hår! iallafall hennes, är väl det ända jag har plattat vad jag kan minnas. sen när jag var klar så fick hon fixa mitt. det gick ju något snabbare iaf ;D haha. sen så stack vi upp och fika frulle, då var klockan lite efter sju. då fikade vi då, och sen borstade tänderna och VIPS så var klockan typ kvart i åtta :o man ba hoppsan! så hade vi ba nåra minuter på oss och sminka oss. och jag är ju väldigt bra på att sminka, mm verkligen. skulle låna hennes foundation medans hon var på toa.. m det vart ju bra, hehe.. först klämde jag ut typ 3 gånger så mycket som jag behövde, så jag sprang till henne och kleta ut lite i hennes ansikte. och sen när jag gjorde på mej själv så vart det väl inte bara apa?! nejnej. men åh, haha, det är verkligen inte min grej det där med att sminka sej. min grej är isf att sitta på stolen och låta nån annan fixa och hålla på som den vill. det är mycket lättsammare.
vi hann iallafall till skolan, och vi hade skolfoto på min lunch, eller jag hade lite lite lunch, men då satt jag och fixade i omklädningsrummet med några andra. så hann inte äta idag, men det var ändå bara hagalids hårda torra pannkakor, så jag sörjde ju inte precis. så var det skolfotot, JAG FICK STÅ! har fått suttit ner i alla år jag gått på skola och dagis, eller okej, utom ett, då jag sitter i frökens knä och grinar.. och fröken står. det var på dagis. men yesyes, slapp sida! oh yeah! haha, okej nu ska jag lugna ner mej. jag försöker faktiskt bli en mindre hektisk person, det går ju inte framåt ska jag säga. jag är inte så avslappnad av mej speciellt ofta. ibland tar jag det coolt, men det är me ytterst ansträngning. men nu så kan jag ju försöka. eh ja, iallafall.. jag ser nog ut som en surpuppa på båda gruppbild och enskild, så det behöver vi inte snacka om.

och vet ni vad jag har tänkt så mycket på? att vissa, dom säger ju typ "åh, tänk om man kunde få byta liv med nån.." men HALLÅ?! om du får en annans liv, vad sjutton händer med ditt då?! och man kan ju inte medvetet byta liv heller, för då så skulle man ju ändå fortsätta i samma tankebanor som förut säkert. och om man inte visste att man hade bytt liv med nån, kropp sådär kanske, så skulle man väl kanske fortsätta tänka "tänk om jag vore nån annan..". men om man blir nån annan, vad händer med den man var då? man måste väl vara grymt ensam och olycklig om man inte  bryr sej om vad som händer med en själv och ens omgivning! jag skulle aldrig kunna vara nån annan en mej, ingen klarar ju av att vara linda henriksson så bra som jag. hihi.. fast äh, onödig fundering, hur trovärdigt är det på en skala 1-10 att man kan byta liv med nån?

huhu.

idag hade vi våra första lektioner, min hjärna är fortfarande inställd på sommarlov. alltså åh det gick verkligen inte! jag fattade inte vad curt höll på med när han gav oss UPPGIFTER! ba VA! så ska vi liksom börja läsa och jämföra livet för barn på 2008 talet och 1890 talet och sånt. grymt ointressant om du frågor mej! historia är historia, det är ingen idé att rota i den. leave the past in the past liksom. så tycker jag iallafall. men det vet jag att inte curt tycker.

också hade jag ju min första svenska+ lektion idag! vi fick skriva ett brev till våran lärare susanne om vad vi gjort i sommar, åh, jag tycker verkligen om att skriva. jag längtar lite tills nästa lektion och se vad vi ska göra då..

och engelskan! åh, jag som hade saknat engelskan så mycket på sommarlovet. kanske för att vi hade björn då, gamla goa björn, han var så snäll och glad. nu har vi anna, det är inte nå lek på lektionerna längre kan man lugnt säga. nu ska man prata engelska hela tiden! va! vad ska det vara bra för?! okej, där var jag nästan ironisk. nä men det var värsta svåra uppgifter hon gav oss, och det skulle vara uppvärmings uppgifter! såhär efter sommarlovet behöver man ju typ repetera på hur man presenterar sej, hur man säger vad man heter, vart man bor, vilken som är ens favorit färg och så vidare. men nejnej, här var det hårda regler. min första tanke var liksom "shit, det är som på värsta skolan.." min andra tanke var "det här är ju skolan!" sen började jag tänka att det var en väldigt hård skola. men äh, det här löser sej. det är faktiskt roligt med engelska tycker jag.

svenska hade vi också, då skulle man intervjuva varandra. det är kul, jag fick intervjuva karro. för henne har jag ju inte känt sen vaggan, inte då. kunde ju inte svaren på typ alla frågor heller :) haha.

imorgon är det no, hua.. minns inte vad vi skulle börja med, eller jo, kanske teknik. imorgon ska jag ta med mej skåpnyckeln dessutom, har glömt den ett tag nu. men imrn! jag då ska den med. hoppas jag, får skriva en påminnelse och klistra upp på näsan.


hejdå!


Kommentarer
Postat av: Linn ;)

Hey!

Historia är aptråkigt, men bra att lära sej ändå så man inte upprepar samma misstag igen lixom. Tänk så istället så kanske de blir lite lättare ;D

2008-09-04 @ 19:24:13
Postat av: linda

haha, så säger min lärare också.. men det gör det bara tråkigare :)))

2008-09-06 @ 11:57:29
URL: http://lindahenriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0