simple plan rock my world <3

men tjena, tänkte berätta för er att myggen har kommit. och knotten! märkte det nu, jag hade hoppat studsmatta med lukas och voltat och haft värsta maktkampen om vem som är bäst på vad och blabla, som det alltid är. så jag var ganska varm när jag slutat hoppa, så jag hämtade bärbara och satt mej vid den ute på gården vid trädgårdsmöblerna. satt där i bara natttröjan, också såg jag.. ett mygg! :| alltså shitshitshit, då packade jag mitt pick-och-pack och stack in fortfortfort. för det var ju inte bara en stor asfet mygga, utan den hade värsta mycket knott efter sej också. liksom en armé!! då sprang jag in med datan på mitt rum, och öppnade fönstret värsta mycket för jag var ju fortfarande varm för det var ju inte många sekunder som jag svalkade ute. och då kom jag på att myggen kan ju för sjutton komma in genom ett öppet fönster också, d'oh .<  så nu sitter jag här i ett varmt rum, men iallafall skyddad från myggen. men det känns redan som att jag är biten i mitt sepe munsååååååååååår. åh, alltså det går inte bort! det är uttorkat nu också och hela skiten, ska smörja in det innan jag somnar ikväll och se om det blir bättre också ska jag till skolsköterskan imorron om vem hon nu är är där. vet inte om den som vi hade förut är kvar eller inte, gick rykten om att hon hade/skulle sluta så jag vet inte. men ska dit och kolla iallafall.
sen jag skrev sist har jag varit hos mormor och ätit melon och mango, mango smakade ganska sött. men så jättegott var det väl inte, det var första gången jag smakade. gjorde inte så mycket där, spelade fotboll med lukas men det var ju maktkamp där också ofc, haha. "JAG ÄGER DEJ PÅ BLABALBLABLAB" och vad det nu är, men det var ju roligt ändå. sen så körde vi brottning han och jag :D haha, jag är faktiskt starkade än han. eller jag fick ner han, men lite motstånd var det ju trots allt. sen fortsatte vi med fotbollen, men då tog jag upp bollen med händerna och sprang och skrek "NU KÖR VI RUGBY!" men då vart han värsta sur ;o vet inte varför, men det vart han också gick han in :p haha, han fattade väl att han inte hade nån channs mot mej. haha. sen så gick jag upp och lyssnade på musik typ en timme tror jag. fun. och sen gjorde vi inte så mycket mer, spelade lite mer fotboll med lukas, sen åkte vi hem och då bastade jag. kom och tänkta på när jag, janine och jessi hade spa-kväll då.. :) vi hade ansiktsmask, bastade och typ fixade fötterna i fotbad. det var iallafall jättemysigt! också hade vi köpt chips och godis också såklart, haha. det var kul det :)
efter jag bastade gick jag ju som sagt ut och hoppade med lukas, och sen stötte jag på myggen och ni kan resten. och jag stör mej på att det alltid blir "hög belastning" på bilddagboken, värsta klent ;D haha. men nu ska jag kila,


adjöken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0