pluggis

hello, min mama och papa har bestämt såhär: att jag måste vara inne senast kl. 21.00 då det är skola dagen efter. det är orättvist, men klokt. för jag börjar bli ganska seg på morgonen, och trött på dagen. sen är det bara kvällen jag pallar vara uppe på. litegrann. nu är klockan 23:08. jag borde sova nu. menmen, jag har kommit på en annan sak istället. jag ger mej själv sovmorgon imorgon! jag gör såhär att, jag stänger av väckarklockan och förlitar mej helt åt min familj! :) inte så klokt trots allt, men lär ju bli skönt. kommer väl bli väckt till halv åtta eller så. men jag kommer säkert vakna till pappas väckarklocka ändå, jag önskar att jag var halvdöv när jag sov och inte vaknade för minsta lilla.. :'/ eller jag kanske inte vaknar för minsta lilla, men jag har lätt för att vakna iallafall.

jag tror att mamma och pappa tror att jag sover nu.. (aa) det är ju inte snällt, men aja. för när lost var slut, som jag såg litelite på, så sa pappa ba när jag gick till mitt rum (FÖR ATT HÄMTA FILT OCH DATAKABEL ;D) aa han ba "godnatt linda". och jag tror inte att dom har varit in till mej heller :) hihi, spännande. haha. vad kan jag mer säga.. jo, today har jag varit med fille hela dagen :))))) också kan jag berätta att vi hade prov i måndags, i både hk och matte. på hk:n skulle vi göra en rulltårta två och två, det var bestämt och meningen att jag skulle jobba med ellen men så vart hon sjuk, så då vart det så att jag skulle jobba med sophie istället. men då fick sophie och millan för sej att dom inte ville vara kvar, så då stack dom. då var det jag och fröken sörell som vart solo så då fick jag jobba med henne istället. haha, vi ägde verkligen.. nä men det var värsta roligt, för alla misslyckades. typ alla. nicklas och simons rulltårta vart modell, och jag menar det! den vart asfin och asgod! min och elins vart asful och asäcklig. men nicklas och simon fick ju trots allt hallonsylt på sin, medans vi fick äppelmos. det var ju inte bra.
och sen var det matteprovet. visst att många säkert tror att jag är sämst på matte och blablabla och inte kan nånting, men det gick faktiskt super på provet :)) det är bara så att jag pratar bort lektionerna. fast det är oftast så att ingen som jag sitter med vill prata med mej på matten för att dom vill jobba, så oftast sitter jag bara och stirrar rakt fram eller pratar med mej själv, haha. jag är störd. jag kan helt enkelt inte koncentrera mej på mattelektionerna, det går bara inte! det är så jobbigt. för jag är faktiskt duktig på matte. actully! men nu får vi se vad det blir för betyg på mina prov dårå.
och på tal på prov, så går det rykten om att det är fysik prov på torsdag eller fredag. alltså åh. jag pallar inte ta hem och plugga. men jag ska nog göra det ändå, för säkerhets skull. fastän att jag har följt med så duktigt på fysiklektionerna. det har jag faktiskt. till skillnad från de andra no ämnerna alltså. och hoppsan så hade jag ju spanska tills imorgon, eller var det nästa veckan? åh ingen aning. jag borde ta med mej penna och anteckningsblock vart jag än ska jag, för blä jag kan inte komma ihåg allting själv!


men nu har mamma och pappa sett mej, jag tror att dom visste att jag satt här ändå :) men nu ska jag bara titta lite till på bdb, och sen har väl kudden skrikit sej hes på mej så jaja. jag ska väl lägga mej sen. klockan är ju halv tolv nu :/


byebye

Kommentarer
Postat av: limpa

bra på matte men engelska då?

actully

XD

2008-05-08 @ 15:39:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0