jag vet att jag har störande rubriker, men vet inte vad jag ska skriva på dom..

hejsanhoppsan, så var heljen typ slut nu då. och ryssland vann eurovision! och vem var det inte som sjung då, jo, ingen mindre än dima bilan. han var ju med för nåt år sen också, haha då vart jag helt kär i han för jag tyckte att han var så himla snygg. fast nu kände man nästan inte igen honom, bara på rösten. såhär såg han ut när han var liten, hihi, grymt söt :)



numera ser han ut typ såhär



han är väl fortfarande fin, men söker man på han på google så kommer det upp bilder när han typ visar rumpan eller står helnäck med kuken i en hatt eller nåt.. vad nu det ska vara bra för. men tänkte inte ladda upp dom bilderna här.
kommer inte ihåg hur låten gick, men den hette iallafall "belive". jag såg eurovision hos hannaf, vi såg hela tiden, ända tills björn gustafsson kom upp. och han var ju värsta rolig då för oss svenskar, men dom från andra länderna tyckte väl att han var helt störd. men varför vi inte såg längre efter det var för att då ville vi bara titta på björn gustafsson så då satt vi oss vid datan och kollade på klipp med honom från parlamenten. han är så himla rooolig!! :D åh vad kul, och sen så somnade vi i varsin säng runt halv två jag och hanna, och vaknade strax efter 11. det var skönt. också låg jag där och kunde inte fatta varför jag var så trött, liksom ba "åh, nu är säkert klockan bara 7 eftersom att jag är trött", men det var den ju inte. skönt.
men vi klev upp, åt frulle, fixade oss, gick ut och var lite i skogen som omringar hannas hus, hon fixade lite med hästen hennes och sen så sköt vi luftgevär. eller hur det stavas??? men det var iallafall ganska så roligt, fast lite svårt också. eller nä, roligt. haha, och när man har tryckt på avtryckaren så kommer det ju typ en "efterstöt" som typ trycker på en, och jag lutade geväret mot näsan på nåt sätt, och precis när jag tröck jag ba typ tänkte "nej shit, näsan!" också så gjorde det värsta ooont!

här har vi hanna på bild;

image26

och såhär grym var hon:

image27

jag vart inte så jätte avundsjuk, bara lite. för jag var inte såå grym på det, men faktiskt inte sämst heller. så det gick väl fint. hah.
men så lessnade vi på att skjuta, och då gick vi och plockade vitsippor! men när jag hade fått ihop kanske 7 st så kom mamma och hämtade mej, så då fick hon dom 7 vitsipporna + några som jag plockade ihop på vägen till henne. det vart hennes morsdagspresent, för jag har inte hunnit fixa nån. inget kort heller, men hon kan ju få ett i efterskott om hon vill. jag vill inte köpa ett kort, det kostar pengar och det är ju ändå så mycket roligare att få hemma gjorda kort tycker jag och hon också för den delen. nu ska vi snart åka till mormor och fira henne, för hon råkar ju vara mamma till min mamma så hon ha också morsdag idag. men det är lite extra speciellt här hemma hos henrikssons, för mamma och pappa firar brölloppsdag för 17:de gången today! grattis grattis.




men nu ska jag in på bdb, hih. hejdå :D

Kommentarer
Postat av: isabelle

jaha, min faster och hennes man firar 21 år idag :)

2008-05-25 @ 16:29:02
URL: http://iisaabelle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0