choklad sug..

shit. alltså jag säger bara shit. jag klarar inte av det här.. jag är så himla sugen på marabou mjölkchoklad så jag tror jag dööööör!!!!! ooooaaaahh!! alltså det går inte med nån annan choklad, mamma hade nån från lidl, men nej. det går helt enkelt inte. jag måste ha marabou. måste ha marabou!! men alla mackar här i timrå har såklart stängt. allt har stängt. hjälp. hur ska jag klara mej?!?!?! åhhh!!

 image25

och den här bilden, den klarar jag inte av.



ni får den en gång till för att den är såååå ljuvlig.




jag klarar inte av det!!


åh!! jag måste ha choklad! :| men jag har ingen choklad, och jag kan inte få tag på choklad.. :'/ buhu. eller jo, choklad kan jag nog få tag på. men inte.. marabou mjölkchoklad. och det är det jag vill ha just nu. i denna stund.



byte av samtalsämne byte av samtalsämne -______- 

ikväll var det fritt inträde på timrå badhus, det var kul :))) körde nån basket eller nåt i vattnet, men eftersom att man inte kunde studsa bollen så kallar vi det handboll istället tycker jag. och jag var iallafall ganska dålig. jag kunde helt enkelt inte träffa korgen! basketkorgen alltså. jag hade värsta friläget, jag stod HELT ensam framme vid korgen hos motståndarna, men jag kunde inte få i den. alltså shit. och den var knappt en meter ovanför mitt huvud. och då försökte jag, jag liksom hoppade, men det gick inte. fatta inte vad som gick fel! men det gick iallafall inte. do'h vad jag vart less då. men jag gav iallafall inte upp, haha. tur det :) jag hade inte nån större lycka på basketen på gympan idag heller, då skulle jag hålla på och sparka på bollen jämt. när den kom på backen nära mej så fick jag bara nån reflex så jag sparkade till den, fastän att lärarn sa åt mej att jag inte fick. då fick andra laget frikast. och det hände ju inte bara en gång ska jag säga.
den känns inte som fredag! fast justja, det är ju inte fredag. klockan är över tolv så det är lördag. men det känns inte som att jag var på skolan för bara några timmar sen iallafall... eller några, jag var ju där för typ 12 timmar sen iallafall, och det är ju inte så lite. det är ganska många timmar sen.
och imorgon far fille på klassresa, åh jag kommer sakna honom. men hoppas han får det kul iallafall :) jag vet inte när han ska komma hem, han sa på telefon att han kom på onsdag men man vet ju aldrig. då sa han också att han inte bara skulle på bodaborg, utan till legoland också. jag ba "va men det ligger ju i danmark??" så då sa han att han skulle till danmark, men sen skulle dom till usa. så haha, jag vet inte. sötnos :)

menmen, nu ska jag försöka lindra mitt godissug, eller iallafall googla på om det finns nån mack som har öppet den här tiden i sundsvall. det fanns ju inte i timrå men.. fast egentligen, så är det väl lika bra att jag inte får nån choklad. det tjänar man ju också på. haha.



hejsvej :)

Kommentarer
Postat av: lovisa

attans vad gooott :)

2008-05-24 @ 00:48:20
URL: http://lovisamelin.blogg.se
Postat av: ejmis

Skulle inte tacka nej till en chokladkaka nu...

2008-05-24 @ 00:52:06
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: issa

dom där bilderna gör väl inte saken bättre precis ? :P haha och jag ligger här ute nu och solar med en maraboukaka i handen ;)

2008-05-24 @ 10:48:15
Postat av: limpa

jag och robin köpte varsin efter skolan i fredags :D

2008-05-24 @ 12:48:04
Postat av: Anonym

Haha de här inlägget bekräftar att jag hade rätt om när jag sa att du var beroende av marabouchoklad! :P
Även att man kan googla allt! :P

2008-05-26 @ 12:46:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0