plooooooopppppppp

hej, och förlåt för att jag bara är på bilddagboken och inte här på bloggen längre =/ det känns lite småsorgligt, men jag ska försöka att hinna med både och.

mitt lov var bra, det var faktiskt jättebra :) som ni nog inte missat, så har jag varit på läger i åre! första dag tyckte jag inte att det var så kul, då tyckte jag att jag lika gärna kunde ha stannat hemma. men sen vart det kulare, och kulare och kulare :) sen var det helt plötsligt JÄTTE KUL! haha, närå. fjant.

vi åkte i backen 4 dagar, jag åkte skidor första dagen, och andra och tredje dagen åkte jag bräda och sen åkte jag skidor sista. alltså bräda är verkligen kul när man är nybörjare, det är liksom lite utmaning i det! och det är ju det som är kul. jag lärde känna nya kompisar där, och ja. det var jättekul! som jag har sagt.

och nu börjar skolan igen, och hur känns det? jorå, kan det kännas på nåt annat sätt än jobbigt? men det ska nog gå, hoppas jag. det tar ju ett tag att komma in i rätta banor, men detär ju bara 1 och en halv vecka kvar tills nästa lov. håll ut linda, håll ut!

haha, och vet ni vad jag, mamma och min hund har gjort då? =)  jag visade webb för issa, också kom mamma och zurprise också, och alla blottade tänderna ;D Flummigt värre, jag printade, men mamma vill nog inte att jag lägger ut den :) men snygga, det var vi. :D


alltså, jag kan inte koncentrera mej. en annan dag :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0