cheese

hej där borta! :) jag har längtat efter att bloggat hela dagen, och har haft så mycket i hjärnan som jag skulle komma ihåg till det här ögonblicket men nu verkar allt... bortblåst.

men jag kan iallafall berätta en sak, att vi har inge ost hemma. jag trodde inte att jag var så beroende av ost, men nu märker jag hur mycket jag saknar osten medans den är borta.. det är väl så det är, man märker inte hur mycket nåt betyder förens man förlorat det... åh snälla ost, come back. jag behöver nåt mer på min macka!!!!! så bara för att iallafall ha något skivat på smörgåsen så skivade jag äppelbitar på den. åh vad fiffig jag är. jag ryser så fort jag tänker på hur fiffig jag är! skivade äpplen! haha, nästan lika bra som skivad ost ju..!

och inte är morgonen nå omtänksam heller, utan man vaknar sju som vanligt. men en sak som är konstig, det är att just idag var jag pigg! när man inte ska vara pigg, utan vara lat och ligga kvar. då, då är man pigg allt! jobbigt värre, och bara för att jag var så pigg så kunde jag inte somna om. också var det typ 30+ i mitt rum kan man ju tro, puh vad det var varmt. höll på få värmeutslag ju! :O  så jag fikade, och så skulle jag ta en prommis med hunden bestämde jag mej för. men så kom mamma kanske kvart i åtta och frågade om hon fick hänga med, och det fick hon väl. hon gick och bytte om och runt åtta var vi påväg :D gick vävland-edsgården, tog typ 45 minuter. asskönt =) skulle kunna göra det varje morgon..

men har det hänt nåt annat idag? hm.., nä jag vet inte. eller jo, vi hade bjudit hem mormor & morfar, och linn och tobias kom också för att deras familj hade åkt till fjällen men så ändrade dom sej i sista minuten. fast nu har mormor och morfar stuckit hem, men linn och tobias är kvar. vi ska se nån film som hette "10 orsaker att hata dej". hoppas den är bra då :D ska väl se den nu snart,,


adjö då :)

Kommentarer
Postat av: linus

ost,ost,ost gott!kom och hämta XD

2008-03-21 @ 21:58:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0