españa (español..?) , here i come!

när man ska skriva en blogg, och har loggat in på publishme, då är det ju mappar eller vad man ska säga, det står "Blogg", "Skapa", "Arkiv", "Design" och "Inställningar". och när man är på "blogg" då står det "Meddelanden". vad betyder det? att man kan skriva meddelanden till varandra? va?

hej förresten. ser ni förändringen på bloggen? ser ni bakgrunden?! och ser ni glassen?!?! iallafall, bakgrunden kom jag på när jag var hos mormor och morfar idag. satt och stirrade ner i gräset bara, och då kom jag på det.. att gräset är ju grönt! eller alltså, det visste jag ju, men det är ju grönt jag vill ha på min blogg! så då ploppade det upp, att det skulle vara GRÄS på min bakgrund! SHIT VAD SMART! och shit vad snyggt!, visst då? visst blev det snyggt?! haha, så stolt att jag fått till en söt liten fin design här.

jag älskar min blogg. jag älskar att blogga i den, att redigera, skriva "beskrivning", och allt sånt där. skitskoj tycker jag! jag har jättemånga idéer om hur jag ska fixa mer på bloggen, men vet inte riktigt hur. men det ska jag minsan komma på :) tror jag redan har knäckt det faktiskt..

men idag var ju jag hos mormor, skulle fira morfar på hans 78 års dag. 78. han är ju för sjutton 65 år äldre än jag :o shit asså.. men jaja, då så pratade alla så himla mycket om spanien! att vi ska dit och så, mormor ska också med för den delen. kanske inte har sagt det? men åh, jag längtar sååå. fast ändå inte.. jag vet ju att jag kommer sakna alla här så mycket, också vet jag att min familj inte har så lätt att komma överens. så det blir nog en del draman och jag kommer fly till min dagbok och skriva att jag önskar att jag stannat hemma och blabla. eller man ska nog inte tänka så, ska väl tänka att det kommer gå bra, bli bra, vara bra.
också pratade mamma och pappa om allt som skulle fixas och göras innan spanien, jag ba liksom "w0000ot?!", det var hur mycket som helst! minns inte allt men ska typ damma & dammsuga och städa huset, jag ska ge karro en födelsedagspresent + fixa en, vi ska trampa på järnvägar med rombys (minns inte vad det hette), mamma ska tvätta och stryka kläder, vi ska fira linn, jag ska hinna vara med ronja som kommer ända från finland hit, jag måste vara med alla andra också, också var det mer.. och allt ba på 10 dagar! ojojoj.. men iallafall, så har jag skrivit en packlista nu! en asbra, kommer inte glömma nånting. så här ser den ut:


LINDAS PACKLISTA FÖR SPANIEN:

Bikini
Necessär 1: Tandborste, tandkräm, handduk, perfym/deo, hårborste
Necessär 2: Smink, snoddar, spännen, hårnålar, diadem
Alla kortbyxor jag har
Leggins
Typ 7 tröjor
Tunikor (dom/den du har..)
Mjukisdressen kom på nu att den behöver jag ju inte? aldrig kallt i spanien heller!
Pösjeansen vad ska jag med långbyxor till?!
Platt- och krustången
Hårspray
Silverschampoot
Pengar
Fulltankad mp3!
Massa batterier..
Underkläder
Strumpa
Skor
GODIS!! till bilresan och flyget
Tidning
Nån bok
Dagboken
Isak och lillisak



det där ska jag tränga ner i min väska. men tror att det blir lite som kommer få ligga hemma kanske.. eller nä, det är ju egentligen mest bara småprylar jag ska ha med. och det sista.. isak och lillisak, det är mina gosedjur.. har haft isak sen sexårs och lillisak sen tvåan tror jag :$ det är två små golden retrivers, eller hur det stavas, och isak är större än lillisak. kom inte på nåt annat namn, för han är ju en liten isak. Lill-isak, liksom.

så det är det jag kommer köpa. ska nog göra en avprickningslista också med saker jag ska hinna med innan. och det är egentligen bara städa och fira karro, och det sista lär jag komma ihåg, men städa försöker jag titt som tätt att glömma. men då säger det lilla förstånd jag har i mej att "NEJ! du SKA städa innan du far, det är mycket härligare att komma hem till ett städat än stökigt rum hörru!". fast alldeles städat kan det ju inte vara, nejnej, då blir jag ju rädd och inte vågar vara på rummet ens. för att det kommer att bli så stökigt då igen. hua.


nu ska jag läsa andras bloggar=)



hejdå


Kommentarer
Postat av: Lisa

Haha, isak och lillisak gud vad gulligt! :') ha det underbart i spanien!!!

2008-07-13 @ 19:55:45
URL: http://lisa94.blogg.se/
Postat av: hp

klart jag fortsätter :)



ömma smek /hp

2008-07-14 @ 09:44:21
URL: http://hanapee.blogg.se/
Postat av: Lisa

CHANTÈ!!!! ett hp-fan jag skådar med mitt norra öga! vad grymt, yeah.



haha, snart kommer hanapee armbanden, DET är inte dåligt inte.



2008-07-14 @ 14:14:28
URL: http://lisa94.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha men tänk om det är dåligt väder och du behöver långbyxor? smartiiiiiiis =)

2008-07-14 @ 17:33:36
Postat av: Anonym

/issa

2008-07-14 @ 17:33:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0