det är för oss som solen går upp

hejhoppgummisnopp,

nu sitter jag och lyssnar på my chemical romance. kom på att jag typ aldrig hade hört dom när jag såg dom på mtv idag, och nu sitter jag och lyssnar på dom på trogna youtube. dom var inte så värst bra.. ska lyssna på håkan hellström istället, han såg jag också på mtv idag. eller nä, det var ztv. han har ju så himla söta låtar egentligen, liksom. och dom är på svenska dessutom!
och vad har jag gjort idag? hm.. haha, ja jag har typ surat ;D för att pappa väckte mej typ kvart över 10, då vart jag sur för då ska man inte behöva vakna eller kliva upp när det är lov. speciellt sommarlov. då ska man få sova ända tills man vaknar. men det fick inte jag då.. så jag har varit trött/sur mestadels av dagen. spelar ingen roll egentligen, för har vart ensam hemma sen 12-13 tiden, haha. så den enda som har fått lidit av det är ju jag själv. annars så har jag typ..fått en gammal bajsmobil att använda, för att jag råkade förstöra min egen. typ smsade när jag var blöt om händerna eller äh jag vet inte.. gick sönder i duschen när jag smsade ;d så nu har jag en annan, ska väl in med den där på lagning.
och nu gör jag ingenting, väntar på att janines familj ska komma :D dom ska äta middag här med oss, pizza;D hemmagjord då. asgott tycker jag.
också lyssnar jag på musik. det är väl ändå det bästa som finns.




adjöss, pallar inte skriva mer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0