aof asdfij öasodgj ap ofaä

hej allihopa, den har dagen har väl inte varit nån speciellt minnesvärd dag. lite tråkig sådär. eller den började bra, och slutade väl bra, men där i mellan var det inte nån hit precis. nej.. har suttit vid.. vid the sims. the sims 2. jag hatar det! att jag spelar det alltså, det är så meningslöst men ändå ett skönt men stressande tidsfördriv. ja alltså du ska bara veta hur himla stressad jag blir av att spela det :o jag klarar nästan inte av det. allt går i 3:an.. efter som att man kan välja på 3 "farter" på the sims.. 1: normalt. en timme lika med en minut. 2: lite snabbare, en timme lika med en halv minut. 3: snabbaste! en timme lika med 15 sekunder knappt :o ojojoj så fort det går då alltså.. ba SWISSCCCHHH, och man är så  glad över att man själv inte ska behöva passera livet så fort. haha, tönt det låter. jaja. men så stressar jag vad jag än gör sen. det stavas i-r-r-i-t-e-r-a-n-d-e. tror jag, om det inte stavas i-r-r-e-t-e-r-a-n-d-e. fast jag tror på det första ändå jag, i-r-r-i-t-e-r-a-n-d-e. jätteintressant =) (y)

också vaknade jag tidigt imorse också, 10:05. av ett sms. jag hade lämnat mobilen på över natten, skitovanligt!, har den alltid av. men inatt så var den på. och då blir man väckt! va! det var matte som skrev "nu åker jag hem till timrå då". var så trött så jag orkade knappt svara, men han skickade väl till hela kontaktlistan, så det gjorde väl inget. men klev upp bara ett tag därefter, vid halv elva. fikade och bestämde mej för att ta en MORGONPROMENAD! håhåjaja, tänkte att man kunde ju börja med det så att man inte blir alltför fet till skolstarten och allt vad det är. närå men. mamma och hunden fick också följa med, dom behöver ju inte bli fet dom heller. hihi. vi gick i 55 minuter, runt hela vävland-edsgården och lite till. as skönt! gick ut och eftersvettades på altanen efteråt, och sen tog jag en skön dusch. inte för varmt, och inte för kallt vatten, så det var väl en skön dusch. hah.. sen efter det började det, the sims spelandet.. dom enda pauserna var kisspaus, pannkakspaus, tömma-diskmaskins paus och inge mer paus. spelade i säkert 4 timmar :s sen ringde karro, och jag snackade med henne. måste ju vara med na innan spanien! men nu har jag iallafall bestämt mej för att köpa hennes present i spanien och inte innan spanien. hon tjatar om att jag ska köpa en tröja åt na. haha, du kan skriva en önskelista men ingen inköpslista!, som mamma brukar säga. det är ju bara 9 dagar kvar tills jag far nu, och 22 tills jag kommer hem. fast jag kommer hem vid halv tolv på natten på tisdag. eller då kommer jag kanske fram med flyget i stockholm eller vart det nu är, så då är jag väl hemma ÄNNU senare? ojoj.. eller äh, vet inte.

på kvällen ringde matte och räddade min ohändelserika dag. vi gick ut och han cyklade runt med sin cykel och jag trallade lydigt efter. men det var ju såklart inga ute här i vävland edsgården! fy på alla :o måste ju få träffa lite folk när man ändå pallrar sej ut??? fast det är väl för att alla är nere i centrum. men där befann sej ju inte jag och matte inte. duktiga som vi var och lyda våra föräldrar. så vi drog mest runt, läste upp varandras kontaktlistor i mobilen, och även han har typ 3 olika nummer på alla kontakter ;D vi läste varannan, och han ba "farfar" och så sa jag nån, sen han ba "farfar" igen, och jag nån "farfar mobil", sen jag, sen han "farfar mobil 2" och sådär, haha (;

stack in vid tio, och då grillade jag korv med min familj minus lukas. dom hade gjort en brasa uppe på allmänningen så där satt vi och korvade oss. haha, korvade..


men nu ska jag läsa andra bloggelibloggar, det tycker jag är kul =)






hejdå :D och förresten! det vi skulle göra på fredag med janines familj, det heter dressin!



det är nånting sånt där. haha.. kan se mej och janine framför oss hur vi ska ta oss fram, och jag hel svettig efter typ 10 tramp. höh..

Kommentarer
Postat av: issa

guud vad kul det ser ut att vara :o :D

2008-07-15 @ 16:03:55
Postat av: corneee

haha :) såg ju mega kul ut dej :o :D hahaha vart äre där nånstans då ? :p

2008-07-15 @ 21:22:03
URL: http://corneee.blogg.se/
Postat av: Karolina

Hah, min Önskelista! tills du åker till spanien

1. en tröja eller nåt annat fint

hah, var det där verkligen en önskeista?

2008-07-17 @ 20:58:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0