dressinen!

atjena, igår på dressinen var det väl roligt. fast det regnade en del.. inte det man hoppas på när man är ute och cyklar på järnvägen utan nå regnskydd nånstanns.. :p men det var kul ändå :) vi cyklade 4 mil sammanlagt, 2 mil bortåt, och sen 2 mil hemåt. men såå jättemycket regnade det inte, det kom lite skurar då och då. och under en skur så hade vi sprungit och tagit skydd under nån gran, och när det slutat regnat så hade det blivit jättesoligt och fint! så då badade vi :D för då var vi på nån grillplats. eller det var jag, janine och joline som badade. men bara jag som doppade mej, *STOLT*, haha. där åt vi mat också, grillade nå kött och man fick välja mellan pasta eller potatissallad till. jag tog ju pasta dårå, eftersom att issas mott är "potatissallad är äckligt". och inte kan man trotsa det eller :o haha nejmen. en linda som väljer nåt annat framför pasta..
vi barn fick äta först, och då var det fin väder. men så fort dom vuxna satt sej så vart det regn. haha, stackarna.. då tog dom nån filt som var vattentät över huvuderna och maten, såg ut som att dom satt under nå tält ;D det tog vi kort på såklart, men mamma har slut på batteri i kameran så kan inte ladda över. ska bli bättre på sånt där, att ladda över och lägga ut bilder och så. när jag ändå har lagt av med bdb så måste jag ju lägga ut bilder någonstanns.. fast jag har ju inga bilder kom jag på. inte utan min mobil :( <3 jag vet inte hur det är med den, den går inte igång iallafall. eller displayen är paj. och det lär ju kosta pengar eftersom att det är mitt fel att mobilen är sönder.. då kan jag ju lika gärna spara till en ny telefon, men det där med att spara är jag inte så säker på.. jag sparar till en resa till usa, det är nog krävande.
men jaja, tillbaka till dressinen. vi hade 5 vagnar, och var 10 st, så man var 2 och 2 på varje vagn. pappa&lukas, mamma&carina, linus&josef, jag&janine och joline&micke. så var uppdelningen. jag och janine var ju egentligen bäst av alla på att cykla, men eftersom att vi inte ville slita ut våra små barnaben, så band vi typ fast våran dressin i pappa och lukas.. heheh.. så att pappa fick dra våran vagn också :D fast egentligen skulle det vara 20 meter mellan vagnarna, man lalala, vem berättade det för oss? (a) och det stod ju absolut INTE i reglerna att man absolut INTE fick binda fast vagnarna. åh nejnej:) vi var bara ett gäng oventande människor ute på vår första dressin-tur.
haha. vi började cykla vid ett, och var tillbaka på "stationen" halv åtta. sen for vi hem till oss och åt korv och sådär, och spelade blokus och hoppade studsmatta. samma som sist (eller alltid?;D) dom är hos oss så har ju jag, janine, lukas och joline värsta brottningsmatchen på studsmattan ;d
dom for hem vid 1, och då var jag dööö slut. kliva upp 7 utan att vara utvilad och sen sitta i bil och sen cykla och sen mer bil, ja kära nån, då blir jag trött. så jag somnade fort.

och hoppades på att få sova länge, men icke.. ludvig ropade "my zurprise" i hela huset imorse vid klockan 9, men jag trodde han ropade "hit pierre". vet inte hur jag kunde få det till det?!?! men jag hakade upp mej på det aslänge och kunde inte fatta vem pierre var. men sen hörde jag att det var ju hunden han ropade på.. men jag klev inte upp förens vid 11. läste och lite sånt.
sen har jag varit med tanja idag :), måste ju få va med na innan man åker till SPANIEN. och det är ju bara 4 dagar kvar! och imorgon är det 3, och sen dagen efter det då är det *i övermorgon*, och dagen därefter då är det *imorgon*, och sen.. ja, dagen efter det.. då ni! då är det minnsann:D då far man! då finns det inge 27 dagar kvar, 19 dagar kvar, 2 veckor kvar eller i övermorgon eller nånting sånt. då smäller det! tjiho :D
jag och tanja såg på en film. en skräckfilm. den var läskig.. och äcklig! det var en kille som sprang runt och mördade människor utan anledning, bara för att han skulle få mörda en annan tjej. utan anledning det åh! ska man ta en annans liv så får det banne mej finnas en riktigt bra orsak. eh.. inte för att man ska ta nån annans liv, nej det ska man inte. inte ens eget heller för den delen.

men nu ska jag väl se på film. med tha familia. vi ska se dr. dolittle 4, vi har alla dom 3 innan.. haha, fanclub.


hejdå (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0