the sajms

hejsanhoppsan=)

första tanken när man blev väckt imorse var typ "det här blir en tråkig dag". när jag hörde regnet och så.. trodde att hela dagen skulle regna bort. så jag typ bastade, duschade, spelade the sims. the sims är bra på regniga dagar när det är meningen att man inte ska göra nåt, fast det är lite jobbigt också. men sen så kom jag och linn fram till att vi skulle åka på birsta, så då gjorde vi det. kom dit till typ fyra, köpte hårspray, tuggummin och nånting som jag inte vet vad det heter. cancailer? conciler?
linn köpte inget alls.
och det jobbigaste med att åka på birsta och sådär, när man ska.. "shoppa". hatar det ordet, låter så fånigt. men det är iallafall att när man väl har pengar då hittar man ingenting, men när man INTE har pengar, ja då är det massor som man vill ha.. men nu kom jag ju på vad jag skulle ha! SIMPLE PLANS SKIVA! DAAAMP! att jag inte ens tänkte på det :o men dom har den ändå aldrig på rocks ändå..

men sen for vi på bio with my dear family, och såg narnia. så vi var där till typ halv sex tiden eller nåt. alltså filmen var väl.. lång. och sisådär, den var ju inte dålig men inte så jättebra heller. 2 av 5. eller nä, 3 av 5. den var ju inte dåligt ju, men åh vet inte. den var för lång ;d också var jag för sugen på choklad :o jag kan inte gå in i en biograf utan choklad! nu vet jag det. tror att jag har haft choklad på varje film jag nånsin sett, förutom när jag var mini då, då var det sånna där snacks som gällde. men nu, nu vet jag, att jag kan inte sitta där utan att trösta mej med choklad om det blir lite för långtråkigt i filmen. så där satt jag, med en påse popcorn som mamma hade poppat hemma till mej för att jag inte tycker om bio popcorna, och en fanta exotic. och fanta exotic är inte så gott på flaska.. det är nånting, för det är jättegott i burk men inte i flaska. strange;d

och nu sitter familjen + linn och pinar igenom ännu en film, men nu tittar dom på Förtrollad. orkar inte se.. men ska dit och titta lite iallafall snart.

och innan det så spelade jag och linn the sims :D haha, tror jag har kommit in nån the sims period ;o xd haha.. men iallafall så ville jag jättegärna göra en offer-gubbe, så då fick jag det :D gjorde en kvinna och döpte den till albin :) också gjorde jag hamster kinder och henne allmänt ful.. och sen så gjorde vi 2 normala gubbar också, en linn och en linda ;d och då retade dom albin och var as taskig med henne ;D , men det räckte ju inte med det, sen stängde vi in albin i ett rum på vinden. vi tog bort dörren och alla möblerna. först kissade hon på sej, och luktade jätteilla och vart jättehungrig och sådär.. sen dog albin :o HAHAHAHAHAHAHA, stackars albin då:D sen krossade min gubbe albins sån där nuna eller gravsten eller vad det nu är.



och nu ska inte jag bloggeliblogga nå mer, så tjohej =)

Kommentarer
Postat av: Lisaa

HAHA, låter skoj... ;) men faktiskt, all läsk är godare i burk än i flaska. hm, knepigt!

2008-07-13 @ 10:29:56
URL: http://lisa94.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0