and i just die if i can't see your face

hejsanhejsan, jag har kämpat lite med designen de senaste öh.. 2 timmarna, har gått till och från men liksom inte hittat nåt som är "linda". fast jag vet inte riktigt hur det ska vara när det ska vara linda, det ska ju inte vara så ofärgglatt och seriöst. men inte rosa precis heller.. det är det bara mina skor som är, nå mer rosa behöver jag inte just nu. jag vill ha tillbaka det glitter-gröna jag hade förut! men minns inte vart jag hittade det, och jag får nå himla psyyyyk på det.. men glassen i toppen är iallafall tillbaka :D den har varit så saknad av mej ska ni veta. att inte få känna mej mjukglass-tjock när jag kollar på min egna blogg, det är alldeles förfärligt. ja ojojoj.

men idag har jag iallafall varit med tanja och chrissi. det var på dagen, sen på kvällen så var vi med anna, sofie och sofie också. det var pannkakskväll på torget igen! det var väl rätt så goda pannkakor. fast dom är godast när mormor gör dom.. kände att det inte  var mormor som hade gjort dom hära.. hah men dom dög. åt en först med dom, och sen 2 till när jag var ensam där nere. eller ensam, men när inte dom var med. fick skjuts hem till halv tolv av en från kyrkan. det var ju pingst kyrkan som hade fixat den här pannkaksgrillningen, sist också. och när jag kom hem satt jag mej ner och kämpade med den här dumma designen som jag aldrig kan bli nöjd med förens jag fått tillbaka min glitterbakgrund!!!

men nu säger pappa åt mej att stänga av, och jag är jättesugen på mjölk.

och jag tycker att akons låt "come back to me" är världsbäst, "a drop in heaven" också för den delen. fast den är inte med akon. sen är ju simple plan alltid bra.


jag gillar musik, och det tänker jag proppa min mp3 med till spanien. men hittar ingen sladd?!?! så kan ju inte tömma alla dåliga låtar och lägga in alla bra??? blir FETT irriterad, vart har jag lagt sladden?


bla.


godnatt :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0