29 feb - 1 mars

hejsan hoppsan, klockan är 23.50 nu och jag orkar inte sova.. eller jo, jag orkar sova =) men snart, alldeles snart. inte riktigt än, men snart. snart ska jag sova. åh, vad jag längtar till min kudde <3

plopp, jag sitter och lyssnar på dålig svensk hiphop. eller bra också då. och den här är bäst:


åh, älska älska älska ! <3<3<3 nananana, är det så här, det känns att va lycklig?

den är så bra så jag var tvungen att skriva ner refrängen på lunar. haha, alltså nu känns lunar fett drygt. bilddagboken tar över världen jue :D haha, seriööst! jag pallar inte lunar så mycket längre. lite kanske, men inte lika mycket (; typ halva sverige borde ju hålla med mej. jadu..  jag är trött. så himla trött.

btw, DOM HÄR DAGARNA SKA NI SAKNA MEJ:

2-7 mars. ha så kul =)

OH SHIT :O om 5 minuter är det ny månad, STORT! hahahahaha, jhag kommer vara vaken på månadsbytet!! GAAAH! just ja, jag brukar t.o.m vara vaken på ÅRSBYTET! nån som slår det, vavavavavavava?!!?!!?!??!?!?!?!?!!?!?!??!?! haha, fett trött jag är alltså. jag pallar inte nånting. hejdå hjärna, du hjälper mej ingenting så vad gör du här?. alltså, om man inte har nån hjärna så är man död, vrf? man kan leva ändå. för jag har sagt till folk att dom itne har nån hjärna, men dom lever än. bevisat ! :D

om issa hade varit här nu hade det varit en sån här kväll när vi hade gått och tagit en tallrik yoghurt nu, och jag skulle stoppa in munnen och sen skulle allt åka ut på  tallriken igen, och jag skulle impa på henne genom mina olika sätt att äta yoghurten på. ååh, blir du inte impad då issa? :') mvg i yoghurt-kunskap här dåe. jag ska bara ta reda på vad den är gjord av. just ja! HUR BLIR FIL TILL FIL?! veckans gåta! jag har inte svaret, men kanske DU har det! ni kan vinna en resa till grekland för två, om ni svarar rätt. jag rättar på google kanske, om jag pallar. men snabba på, slussningstiden stängs snart!


OH SHIT! DET ÄR LOV! AAAAAAAAAAH! DET ÄR LOV! HALLÅ NÅN OM HAR FATTAT DET?! DET ÄR LOV!



 jag är konstig i huvet, jag är trött, det är bara mina fingrar som dansar på tangentbordet. men nu måste jag stänga av datan, det är ju ändå linus jag sitter och håller vaken när jag sitter här i hans rum. haha, som att han skulle gå och lägga sej tidigare än mej. somliga är sömnigare än andra.


men nu ska jag natta mamma och pappa, sen ska jag stoppa om gosedjuren. jag ska också gå och lägga mej, såklart. alldeles snart :)

hejdå , nu hör ni inte av mej förens om en vecka då jag komma hem.


nu är det mars!

Kommentarer
Postat av: isabelle

synd att jag inte var där.. jag som äskar att se dina youghurt-metoder! och vetu, jag har glömt min slalomhjälm hemma. först trodde jag att jag inte skulle kunna åka med dej och inte nånting alls, men det löste sej för pappas kompis ska till åre och då skulle han fara och hämta min hjälm =) vilken lycka alltså!

2008-03-01 @ 14:20:12
URL: http://iisaabelle.blogg.se
Postat av: linus

usch hip hop, finns bara 1 låt som jag gillar

http://www.youtube.com/watch?v=ovxHTfEE_qA&feature=related

2008-03-01 @ 22:14:50
Postat av: issa

hihi det går att gå in på blogg på mobilen :D

2008-03-05 @ 18:47:31
URL: http://iisaabelle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0