snö ras

hejsan svejsan :)
jag fick ludvig i säng sen efter peter pan, välling gjorde jag till han också. det är jag faktiskt expert på! haha, förutom en gång när lukas var liten, då gjorde jag välling till han, så drack han men så var det jätte varmt, då brände han tungan. lillbubben, sen så var det "bara mammas lelling" som gällde. fast den här gången klarade jag mej bra, förutom att flaskan fick stå i kylen nåra minuter också. men skitsamma!:) jag läste lite bamse för han och sen sov han, not. men han klarade sej själv iallafall, så jag och issa kunde äta lussebullar och dricka mjölk. det är gott med jul. jag menar, lussebullar är ju lite juligt sådär. mer juligt än pepparkakor till och med! eller nja, kanske inte. pepparkakor är ju julen ju. eller en början på julen iallafall.
skitsamma.
sen så skulle issa hem, då följde jag henne. haha vi hade kul som vanligt, gick och prata på om sånt som linda och issa är bra på att prata om :D haha, sen ska vi inte gå in på mer. hon skulle gå genom skogen, men det är inte kul att säga hejdå till issa! så vi bestämde att vi skulle ta vägen upp mot rödkulle.
... rödkulle? så heter det väl inte? nu fick jag minnesförlust :o rödkulle.. morkulle heter det ju! fast vi tog över rödhake, ja! där var ordet.
vi bestämde oss alltså för att ta vägen upp mot rödhake. så vi gick där, och gissa vem vi träffade? ellen! så vi stod och pratade och filmade och skrek och skrattade väääääääldigt länge. jag, issa, ellen, zurprise och tellus. tellus är ellens hund och zurprise är min hund. höhö, så på en skylt där så är det nån som har ritat en.. pillesnopp också, och haha, så skulle issa titta närmare på den så hon ba "kolla penis.. kuken", alltså så ändrade hon sej och ville inte säga penis, hahaha och va vi garvade. sen gick vi och sa "peniskuken" och shit.
okej, men nu ska vi inte prata mer om det! jag kom på att min mormor och morfar läser bloggen lite då och då också, ooops :)
hehe. sen helt plötsligt så faller det ner SKIT MYCKET snö från ett tak på ett hus en bit bort, den enda som reagerar på det är jag, och jag ba skriker "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!" och blir jätterädd, jag tycker verkligen inte om snöras! det är inte roligt! och issa och ellen skriker och gömmer sej bakom mej, haha, dom trodde att det kom värsta mördaren eller nåt, så var det bara snöras.. dom ba "VA ÄRE?!" jag ba "SNÖ RAAAS!!!" och dom ba slutar skrika. hahah, det är faktiskt väldigt obehagligt med snö ras. det faller ju från grenarna också, och det är nästan värre. speciellt om man går brevid/genom en skog. nu skulle issa gå genom en skog, och precis när vi sagt hejdå och hon skulle gå, så rasade det lite i skogen och jag började skrika "AAAAAAAH!" och hon skriker "AAAAAAH VA ÄRE!", då var det ju också snö ras. hehe.. då tyckte hon att det skulle bli mycket läskigt att gå hem. det tyckte jag också, eftersom att jag skulle gå förbi en stor läskig hund, som issa brukade stanna och prata med när hon var liten. men inte tänkte jag gå hela vägen hem helt ensam, nejnej, jag ringde till karro, men hon svarade inte. så jag ringde till lukas. men inte svarar han eller! fast han har aldrig mobilen på ens, det har man kanske inte när man bara går i fyran och aldrig hört talas om gratis sms nästan. fast det har han väl men ändå.. han svarade inte, då ringde jag pappa. han svarade inte heller! skulle inte förvåna mej om han lämnat mobilen på jobbet. ringer mamma, inget svar. hon var fortfarande med dom där dagisfröknarna.. då ringde jag linus, han svarade. hjälten! fast han spelade dator, så han var inte så intresserad av vad jag hade att säga om snö ras, hundar och katter och sånt. för jag träffade en vit katt också.. den syndes knappt i snön! hoho vad läskigt.
så han gav luren till pappa, så pratade jag lite med han. sen ringde karro, då pratade jag med henne ända tills jag kom in. då kände jag mej trygg :) hihi.
det första jag gör när jag kommer in är att hämta bärbara och gå ner på toa och pissa med den här i knät, haha.. fast till slut tog typ batteriet slut så nu sitter jag uppe vid laddaren.

men nu säger mamma att jag ska hämta tvätt till henne, det kan jag ju göra.
imorgon är det konfirmationen.
godnatt :)

och på fredag är betygen spikade :o läskigt värre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0