ajsa najt

hejej! just nu sitter jag hos isabelle och har nyss lyssnar på "party like a rockstar". jag är ju sådär "skillad" så jag blandar/mixar ihop en sång av "Party like a rockstar" och "I want to be a rockstar". Det blir såhär "Party like a rockstar, party like a rockstar, hey hey, i want to party like a rockstar". Haha, ni fattar säkert inte. Jag tänkte spela in och lägga upp här när jag sjöng, men issa hade ingen mick. Iallafall så har vi sovit ensamma hemma här hos Issa, för hennes familj är i Åre. Men hon stannade hemma, så jag har suttit barnvakt jag :)  Jag kom till henne runt 4 kanske, och vet ni hur jag tog mej till henne? Haha, jag tog bussen... bara för att ingen kunde skjutsa mej. Och det var liksom bara 4 busshållplatser jag åkte typ, men jag orkade inte konka på väskan när jag gick så jag tog bussen. Busschaufförn ba "Vart ska du?" jag ba "Öh, edsgården". Då skrattade han. Haha. Men så var jag framme här, vi satt vid datan och sådär. Sen gjorde vi oss en romantisk middag bestående av kött & pommes. Det var gott. Efter det så hade vi bestämt att vi skulle vara med Anton byström, Anton Öberg och Anton Svedlund. Dom skulle följa med oss till lidl där vi skulle köpa en sån där cider som är jättegod. På vägen så går man ju förbi Isaaks hus, så då såg vi han stå och kasta boll mot väggen och ta emot och sådär. Då vinkade vi ut han så han hängde också med. Han är kul =D  Ja. Vi hade typ mindre än en halvtimme på oss att ta oss ner till lidl, så jag och issa vart värsta rädd att vi inte skulle hinna och inte få nån cider. GAAAH, hemsk tankte?! Men vi kastade så mycket snöbollar och sådär så det tog ju tid. Också hittade vi ett bildäck på vägen, haha. Då rullade en Anton det också skulle jag styra ner det i diket med foten men SHIT VAD TUNG DOM ÄR! Haha, vi kom iallafall ner till lidl i tid. Den var kanske 5 i åtta då när vi var framme. Jag och Issa köpte våra efterlängtade cider, isaak köpte också en cider, anton ö och anton s köpte energidryck. Energidryck är ju äckligt! Smakar typ pressade godisar blandade med karamellfärg. Så skulle jag beskriva smaken iallafall.
Haha, och Isaak skakade och höll på och sprutade med sin cider, också tappade han den typ, också Anton B då, sprang och hoppade på den också hann inte isaak flytta på sej så hela han vart värsta cider-blöt stackarn! Haha, shit vad god han måste ha varit då ;D haha, åh vad kul det var! Och Byström skrattade så mycket så han var tvungen att lägga sej i snön. Fetaste chansen isaak hade att spruta ner han då, men det gjorde han inte. Haha, asroligt! :D:D:D:D:D sen på vägen hem så såg vi två stycken som cyklade, fast längre fram, så vi såg bara att dom svängde upp mot skogen/ner i diket. Så vi gick och kollade efter cykelspår i bergen, också hittade vi cyklarna längre fram bakom en sån där el-stuga eller vad det är. Och gissa vilkas cyklar det var då, Matte och freddes! Haha, vi tog dom och cyklade lite och skrek och ringde på dom men dom kom inte fram. Och vet ni vad matte gjorde sen då, jo, ringde till mej och ba "Har du sett min cykel?" jag ba "ja, vi lämnade den där den var."  Han ba "Va? Men nej, nån har snott den av mej? Jag är på sporthallen". ÅÅÅH JAAA VIISSST MATTE =D så dum är inte ens jag. Haha, sen så gick vi mot byström och skulle spela guitarr hero. Det är värsta roligt! Spelade litegrann och sådär, sen så hade dom nån massagesak, så Anton masserade min rygg med den. Det var så skönt så jag höll på somna. :) hah. Det var typ det vi gjorde igår, sen gick vi hem efter ett tag. Runt tio-tiden tror jag.

Men nu ska jag och Issa snart på Birsta och köpa en födelsedagspresent till Susanna! Hon ska ha fest ikväll. Alltså först ska vi på bio, och sen ska vi till susanna. Vi ska se Superhero movie! Haha, den verkar så braa! Och pax för att sitta brevid susanna! Hon har bästa humorn på dom filmerna :D aa, jag med såklart, så vi ska sitta med varandra alltså ska jag säga till na. hihi :)


mmmmmmen adjö! <3 och ikväll ska issa sova hos mej efter susanna ! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0