skateboard, oh yeah.

jag har vant mej med den där rollen nu, men tack för gratulationerna! :D det är skoj, även om det är en liten roll i en liten film.
Och jag har ändrat på skolan, så jag ska ha drakstaden både onsdag och fredag nu. =) så kul!
nu har jag lärt mej åka ramp, liksom åka bra i rampen. Och en mini ollie! :D issa har också lärt sej en sån där mini, yeah! Aooow shit, vad det är skoj! Jag längtar mer till det än till min egen födelsedag! Eller... nej. Jag bara skojade. Imorrn ska några kompisar fira mej, yippi! Och sen fyller jag ju år på måndag också, rita ett grattis kort till mej! =)
Snart ska jag och issa åka och klättra med W (det är en ungdoms grupp i kyrkan). Det är sååå skoJ!!!!! Vi ska klättra upp för en tio meters hög vägg, jag har gjort det förut, och det var verkligen kul tycker jag! Karro var med då med, men nu vill hon inte. Hon tyckte inte att det var så kul, det fattar jag inte! Det som var så skoj =)
Skolan är jobbig, jag vill tillbaks till lagga. Liksom, tänk! Vi kommer aldrig att ha så kul igen. Eller jo, klart vi kommer. Men liksom inte alla tillsammans. Det är det som är så synd. Men jag tycker att vi kan ha en gammal klassfest ändå. Vi bjuder in alla som gick i laggarberg åk. 6 då till ännu en klassfest. Som självklart ska vara på laggarbergs gymnastiksal! Fast... det kommer nog inte att bli så jätte skoj ändå. Eftersom att vi inte har den gamla gemenskapen kvar. anyway.. så har jag inte så mycket att prata om. Det blir väll mer nån annan dag.

Pöss adjöss! =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0