lite info här då.

Nu ska jag försöka att blogga. Det brukar ju inte vara så svårt, så varför skulle det vara det nu? Förutom att jag är rätt så trött. Bläjs.
Igår så åt min familj middag hos janine, det var såå gott! Och sen fick vi kladdkaka, shit vad ont i magen jag fick. Bara för det så kunde jag inte äta nå godis. blä! Men jag har ju godis att äta idag om jag skulle bli sugen. Men nu är jag inte sugen i alla fall. Och vi kom inte hem förens runt 1 nån gång, så jag var väldigt trött. Också hade suttit och sett en film på kvällen, och kanske en 20-30 minuter innan den slutade var jag tvungen att åka hem. Det är som att man ser en film där dom pratar om ett storslaget krig hela tiden, och man längtar jätte mycket till kriget, och yes yes!! Snart börjar det, men så måste man åka hem. Så var det, fast inte om krig då. Om älvor och allt. Jag älskar sånt, det har jag alltid gjort :) Bara för det så måste jag leta fram min regnbågs älva. Den är så söt, jag köpte den på gotland, finast! Men jag har helt tappat bort den, jag hann knappt ta fram den för att jag visste att jag skulle tappa bort den ;/
Och ikväll är det polar, med totta, issa, sophie och karro. Värsta najs, men jag är inte så sugen, skulle faktiskt till och med kunna stanna hemma och se nån bra film. Men jag ska gå ändå, annars så får inte dom andra nån skjuts hem. Också kan man ju kolla om det finns nå fina killar! :D
Och fetdampen jag fick då, det går inte att komma in på lunar! Bara för det kommer jag inte att ha nåt att göra, och det är tyvärr delvist sant. Haha. skämmit! Men vad ska man göra då! Men det är ju bra på nåt vis, då kommer jag inte sitta fastklistrad där och så. Då kan jag hitta på nåt ännu kulare, för om 45 min så kommer karro. Vi ska vara lite med varann, och hon vill lägga en ansiktsmask på mej, jag får se om jag vill det. Också ska vi fixa oss till polar, och just nu är jag döö hungrig. Har inte ätit sen frukosten, och jag är hungrig, som jag sa. Får väll ta en banan, för middagen blir inte förens efter tre nån gång tror jag.
Aja, jag sitter i alla fall och lyssnar på avril lavigne. Bara för att jag tycker att hon har nån mening med sina texter, och det är inte sånna dära smöriga ballader. Fast jag gillar sånna dära mixade ballader, som typ kewin gör. Dom är najs. För janine har typ världens bästa låtar på sin mobil, jag var tvungen att lyssna på dom hundra gånger! Fett sköna asså.
Hm..


hejdå :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0