bara fint och bara bra, 6 september idag.

haha, fatta! Min födelsedag kommer bara närmare och närmare... om 11 dar!
Och jag har planerat lite kalas idag, så issa behöver inte få panik :) hon längtar faktiskt en hel del tills dess;)
och jag lever, jag fick inte nå ström i mej när jag fixade datan. Men jag har värsta ont i ögona! Inte för elen eller nåt, jag har skelat och lekt alldeles för mycket med dom. Dom ska få vila :) Jag ska inte titta i kors på ett tag alltså. Hua :'( Närå.
Oh shit, jag kommer ihåg när jag blev värsta rädd. Det var när vi hade varit, eller var på väg till simpsons filmen (jag, lukas, hanna, susanna, issa) och jag frågade sussa : "skelar jag nu?" hon ba "hm.. eller.. jaa, lite granna". Jag som hade kämpat med att skela hela vägen, också gjorde jag det!! Men jag ba; "VA?! SERÌÖST! JAG TITTADE JU VANLIGT!!!!!!!!!!" gaaaaaaah vad jag fick panik då ;) hahahaha!
Vetni var jag var i natt då? Hos karro! Jag sov över där, fastän att det var helt vanlig skolvardag:) Hon var först med mej på dagen, och vi hade ju fått reda på skolan att no:n var inställd. Så... vi hade en timmas sovmorgon! yeah! Men det går ju ingen buss där hon bor, inte nån stanns heller för den delen.. men jag som går till skolan kommer ju iväg ändå. Men så började vi prata om att hon kanske kunde sova hos mej! Men sen så vet jag inte, det belv i alla fall så attt jag sov hos henne.
Skoj! Men vi somnade fin fint ändå. Fast hon ba kvart över ett "sover du?" jag vet inte om jag var vaken eller inte, men jag sa iallafall ja. tänk om jag ljög :|

men hejdå! och se idol ikväll va, det är så fett nice ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0