5 sept ... :)

haha, karro och jag sitter hos mej vid två olika datorer. Gemenskap!
Jag skulle koppla in högtalarna, och bara den där kabeln rörde vid datorn så tjöt det. Jag ba "aow shit, höru!" hon ba "nej du kan få ström i dej!" och då kan jag ju dö :(  men jag är en tapper tjej. Så jag stoppade i den i en massa olika, och så funkade det till slut, och vi kunde få lyssna på musik! Jadu. Jag har minnsann gjort många tekniska saker här i mitt liv, men det här toppar nästan listorna!! :| alltså efter att jag installerade min webbcamera alltså.
 Och vet ni en HEMSK sak? ATT JAG INTE VISSTE OM ATT DET VAR HOCKEY IKVÄLL. aaaaaaaaaaaaaah!!!! Jag MÅSTE gå! Och jag ska det med. Fast.. jag vet inte med vem. Men jag hoppas att det löser sej..!
Blä :) Idag var det engelska, älskaaaaaaar! =D hihihihihihihihihih :) Sen var det musik, vi har ritat på nå mappar. Karros belv snyggast av allas. Seriöööst. Min är ful än så länge, men det kanske löser sej.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Jag måste få skriva så. Annars måste jag skrika, för timrå matchen fick mej att spricka. AAAAAH!!!! :D Äntligen drar det igång :):):)
Ska du aldrig nånsin få veta, att jag gillar dej margareta?!?! Haha, lyssnar på kevins version av den låten;) haha.
Och nästa musiklektion så ska vi ta med nån låt som vi gillar. Jag vill ta med "He wasn't" men jag har inte den på skiva. Inte på mp3:n heller, jag har hört den på datan.
Det känns värsta hemskt i kroppen. Det känns som om jag har fått el i mej...


hejsvejs, HEJA TIMRÅ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0