skolblogg ;)

tjena! sitter just nu på skolan, slutar om typ tio minuter. Dom andra spelar brännboll på gräsplan, men jag och sophie var väll lagomt trötta.. så vi sitter här vi. Det är svårt att blogga när folk tittar på, jag vet inte. Sophie och jag är vänner nu då. Vi klarar inte av att vara ovänner, det är bra de! Peaaace <3
Linus (min brorsa) har köpt The sims 2, lite efter jag vet, men jag tycker att det äger så himla =D har gjort värsta coola familjen igår, men idag ska jag göra en ny för den andra var jobbig. Liksom en med karriär ska jag göra nu, värsta punkarn ;)
Jag har märkt att man kan kolla hur många som besöker bloggen osv på typ statistik. Det är kul. Haha, ska väll skriva om nåt lite intressant snart!
Sophie tycker att det vore intressant om jag skrev om.. mitt liv. Men det hinner jag nog inte, det har varit så långt! Men jag kan säga att det har gått snabbt, och att det GÄRNA skulle kunna sakta ner lite! Alla saker som man har gjort för sista gången.. igår var det t.ex sista musik lektionen med Sibylle på laggarberg. SISTA! Allra sista musiken i 6:an. Shit vad gammal jag blir. Också var det sista flöjt lektionen också. Skönt, men samtidigt lite tråkigt. Jag har ju gått i flöjt i fem år nu, ända sen 2:an. Jag har bara hatat hatat hatat hatat det! Men ändå, nu känns det så... sorgligt. Liksom, jag har inte fortsatt bara för flöjten. Jag har fortsatt för att jag har , eller hade, världens bästa flöjt lärare John. Han var bara så bra! Så som Mange är bra, men Mange ä rju BÄST.
Men nu är det exakt två veckor kvar till skolavslutninge. Exakt! Rätt skönt, men liksom trist att skiljas från världens bästaste klass som jag har gått med sen sexårs.
Men jag hinner inte skriva mer just nu, Bussen går om tio minuter!

poesss


Kommentarer
Postat av: linus

nu har du kommit hem så nu kan du blogga mer:P intresant att läsa ju

2007-05-24 @ 15:19:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0