LINDA IS BACK (A)

hejhopp.!!
idag på skolan så var det lottning om vilken tjej och kille som skulle vara konframser på skolavslutningen. jag "anmälde" mej, som 6 andra tjejer. det gick jätte bra för mej, tills det bara var jag och karro kvar. ETT! linda åkte ut, karro blev konfranse med robin. det förtjänar du tjejen (:<3 jag var ju faktiskt det i 2an ;)
jag tänkte träna idag, men det får bli senare isf. jag och sussa körde sten hårt i gymmet igår kan jag seja, kuuuuwl! det gjorde jag i förrgår med, jag har blivit värsta inne i de :D tkr att det är skit kuuuwl<3
och vi hade "datastopp" på skolan idag. kändes som hemma. liksom, kent ba "det blir bara så att ni loggar in på lunarstorm" och sophie ba "va är de?! kent, vad är lunarstorm????" liksom på skämt då, å kent trodde att hon var seriös och tyckte att hon var duktig som inte hade sånt x) haha!
vad jag annars ska hitta på idag, det vet jag inte. jag orkar inte blogga nå mer, eftersom att det inte har hännt nåt särskilt på sistone. eller jooo, det har ju hännt nåt. men det får/kan/vill jag inte skriva. (A) det får du ändå inte veta, så det är lugnt.
och idag så liksom tänkte jag liksom, att tiden har gått så himla fort. Jag minns första dagen på Lagga jätte väl... när vi kom dit, jag var med Karro. Det var så många nya människor, och jag kände inte någon! Det var någon som hette Isabelle.. någon annan Therese... och Hanna och Susanna var det nog också. Hade ingen koll alls, om mamma frågade "vem har du varit med idag på skolan då, Linda?" så vart svaret liksom "Isabelle och Karro. Eller Therese och Karro.. fast vi var rätt många, jag kommer inte ihåg alla".  Och nu skulle jag ALDRIG glömma namnen på min klasskompisar.
Sen 1:an. Jag fortsatte att hänga med Karro mfl till vintern, och sen så lärde jag känna en tjej som hette Pernilla som var ett år yngre än jag. Och vi hängde ihop som plåster! Varje rast med Pillan, varje fri stund med Pilla.
Sen kom 2:an. Då började kill-perioden kommer jag ihåg. Puss jagis på rasterna, "får jag channs på dej" osv. Det var jag och Pilla då också. Men jag började hänga mkt med Hanna M och Therese då också. Och flytten från Lagga till vävland, shit, det var det värsta jag vart med om.
Sen var det 3:an, då var man så himla stor för att man hade kommit upp i vit skolan. Puss jagis då också. Och mer Pernilla än nånsin, vi höll liksom ihop. Men vi bråkade lite en hel del också, men vi vart ju sams igen. Inte kunde vi vara ovänner heller, vi behövde ju varandra! Annars var det Karro och dom andra tjejerna i klassen.
Och 4an, då var det Hanna modig och Therese till tusen! Det vart mer dom, och lite mindre Pernilla. Karro var fortfarande nummet ett, som alltid genom alla dessa år. Och mer utseende fixerad vart jag vid den här åldern med. Och killar och kläder var det bästa.
5an, det var ju liksom förra året! Jag minns inget särskilt med femman. Eller JOOOOO!!! Det är klart jag gör, underbaraste tiderna på jorden <3 Det fanns inga bekymmer! Jag tittade på Braveheart med susanna en gång, och blev helt fast. William Wallace var så cool! Jag skulle bli precis som han. Så, jag, Hanna F, susanna och Karro vart värsta järn gänget. Och Magnus spelar en otroligt stor roll i klass 5! Han var nr ett då, eller nr 2 efter hanna sussa och karro. 5an var ju dom bästa tiderna fattar jag nu när jag tänker efter... Skulle ha dött då med dom minnerna (: eller näe, det skulle inte ha behövst att dö och komma till himlen då.. För då var jag ju redan i himlen!
Och nu är det klass 6, kul. Har inte så många kommentarer om den årskursen. Det kanske kommer när jag blir äldre. Karro har varit som en BH under alla dessa år, sitter närmast hjärtat och stöder mej jämt (;<3 hon är bäst. Och ta åt dej Karrro! Det finns ingen som du, bäääästiiiiiis !
OCH PÅ MÅNDAG-TISDAG ÄR JAG MED MIN UNDERBARA KLASS PÅ BODA BORG, KAN BARA NÅS PÅ MOBILEN!

hejdå--

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0