JAG HJÄRTA ISSAS SKEJTBOARD <3

klockan 13.04 ,
tjena! Har nyss duschat, för jag har varit och tränat brännboll och KM på skolan med issa, totta, sussa och karro. Vi skulle vara där halv elva. Jag skulle vara hos Totta tjugo över tio, för jag skulle få skjuts av dom. Jo, jag vaknade ju tio så jag hade ju iaf tjugo min på mej att packa, klä på mej, fika, borsta tänderna osv. Men issa var här redan kvart över tio, vi skulle gå tillsammans till Totta.
Issa hade åkt på hennes skejtboard hit, som vi tränade på hela kvällen igår. Det gick as bra sen! Jag har liksom blivit kär i den <3 Längtar tills jag får en egen så att jag och issa kan åka tillsammans =)
Väl där så tränade vi på det vi skulle, men jag var väldigt tvungen att skejta lite också, även om backen som var där sög. Det är as roligt! SÅ HIMLA KUL =D
Menmen. Vi fikade på skolan, och sen åkte vi hem vid tolv. Det var så himla kallt!
Idag har jag inte så mkt planerat, förutom pappas 40-års fest på birsta baren. Ska dit vid tre typ, men det börjar fem. Har ingen aning om vad jag ska ha på mej. Dra väll på mej ett par byxor och tröja... det är ju liksom det jag har ;(   Palla klänningar å sånt, men jag ska kanske köpa en till sommarn. Eller jag får se. Jag funderar på det. Har ju inte haft klänning på mej sen 5:an tror jag, och det var på en teater eller nåt som min klass hade. Åh, vad kul det var då :D det är liksom sånna minnen som varar längst tror jag.
Jag vet liksom inte vad jag ska skriva mer. Har svårt att koncentrera mej, jag lyssnar på musik samtidigt och sjunger med osv.. också chattar jag med people på msn.


HEJDÅ hare bra och puss&kram&hejdå (=


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0