i min värld --

-- i min på-låtsas-värld så bor det bara sjyssta people. inga idioter som priotiterar sina kompisar efter utseendet osv. alla får liksom vara med. och alla bor i bommulls rosa slott, och jag i det största eftersom att det är lindaahwood. jag är liksom the king där, och karolina är min höger+vänster hand. och det är alltid sommar, underbar sommar, alltid så där perfekt skönt i vattnet, fiskarna är inte ens snuskiga. mitt slott ligger på en ö, en alldeles grön ö med en rosen trädgård (sussa har hört hela historien), och osv...
jag har liksom mitt på-låtsas-land. det går bra då. man kan försvinna, men ingen fattar. jag är lite udda om du fattar =)
orka dela mina underbara tanker med er <3 ni får slå en pling och dela med era tankar med mina ist.
idag vare scrap booking på papperskungen, jag och karro var där liksom 25 andra. man skulle sitta STILL och hålla på och pyssla i 4 timmar!!!!!!!!!!! efter två timmar hade jag gjort tre blad, inte så igenom tänkta så så lyckade dom kanske inte blev. sen orkade jag inte mer, TVÅ timmar å ba sitta är liksom inte min grej. men karro hon satt i typ 4 och en halv timme å pysslade med samma blad som när hon kom (= söt unge. och det var så in i HIIMLENS fint!!! har inte skådat finare! ni måste se de! den ungen är begåvad..!!!!! ojojoj, impad :D och jag liksom löjlade på. men jag är som jag är.
totta gör min pres nu, ska på toa och sen på apberget ;)


  • pussssssssssss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0