issa, totta & finlandsresa

det är ungefär såhär i mitt liv, och kanske i vissa andras, att varje gång det har hännt nåt tråkigt så blir det alltid nåt bra sen. Som det där talesättet ; "allt one har nåt gott med sej". Och det är sant! Det är liksom bara att tänka på nåt dåligt som har hännt, och så kan man komma på nåt bra med det! Om man inte kommer på nåt bra med det, så kommer det i alla fall nåt bra med det till slut. Till exempel... det suger att allt roligt tar slut. Som när man är på läger, också MÅSTE man åka hem, fast man gärna hade stannat en vecka till! Men om det inte hade tagit slut så hade det ju inte kunnat kommit nåt mer läger! Och när jag flyttade från Lagga, det var liksom bara NEJ!!!!!, men, vävland är sååå mycket bättre tycker jag! Liksom på sitt vis. Här bor alla andra, eller liksom.. .som Hanna F säger; "Det är ju inte det dära 'hej, ska du med ut ikväll? Vi kan typ busplinga!' "  Där är det lite mer avskilt, eller vad man ska säga. Men alltså lagga äger.. men jag trivs ändå bättre här. Och när nån dör ... vad är det för bra med det?!?! Det är ju så att den som flrsvinner, den  får det bättre. Typ så.
Ja... alltså jag vet inte vad jag ska skriva. Viva la bam var inte så värst bra igår... det var inget skejt alls. Dom bara byggde ett kasino. Eller, haha, det ägde när Don Vito och Phil kom och typ slog ner brottarna! Eller när Vito typ sa ; "dom här ser ju inte ut som riktiga brottare, jag har ju bättre armar" , också blev det värsta slagsmål! Jag tror att han ångrade sej ;)
Och idag så har jag vart med Issa och Totta, vi skulle egentligen typ bada eller nåt, men det har ju inte vart nå vidare badväder! Eller jag föreslog att vi skulle upp till Bandsjön ändå, men det hängde inte totta riktigt med på ;) så vi var hemma och spelade lite the sims, var på lunar, spelade sing star, spelade air hockey, och snackade. Rätt slappt, men skönt. Totta har äntligen fått gjort nåt! Hon har ju skrivit så mkt i sin blogg om att hon bara sitter inne och så ;) Haha, jag har också suttit lite inne. Men inte nå mycket faktiskt. Jag har hoppat studsmatta en hel del. Men det känns som att sommaren typ börjar avta.. :( liksom, det är inte soligt längre, och man kan inte cykla ner till centrum och äta jordgubbar och glass, eller bada lika mycket. Det är väll som på discon.. men dansar inte riktigt förens i slutet. Alltså jag menar inte att man dansar sådär på sommarlovet, men att man liksom toknjuter av det eller nåt sånt! haha!
Men ärligt , jag ska inte blogga mer idag. Och jag och totta och issa tänkte typ tälta, men jag tror inte att det blir av.. jag är inte så sugen längre, men vem vet ! Kanske, kanske inte.
Och just ja! Jag har tagit ID - kort idag! Jätteskoj! =D Jag såg typ dum ut på alla kort utom ett, så det var inge svårt att välja x]
Men jag måste bara få berätta en en gång hur jag ska komma till Finland och så vidare:
* Jag kommer att få åka bil tillsammans med min kompis Ronja och hennes familj till Göteborg, och därifrån så ska jag och dom ta och åka färga över till finland. Dom är alltså finska medborgare, för dom flyttade från sverige till finland 2002 tror jag. Men men. Och jag kommer att stanna där och ha värsta roligt i 5 dagar, innan jag ska åka flygplan hem igen. Ensam. Utan flygvärdinna, så himla spännande!!! =D Ulrika (ronjas mamma) kommer att skjutsa mej till flygplatsen och se till så att jag kommer ombord. Sen så åker jag från Finland i flyget till arlanda i stockholm. Och där ska jag sitta och roa mej själv i 2 timmar innan jagska fråga mej fram till nästa flyg som går till midlanda i sundsvall. Jag hoppas att  jag kan roa mej själv i de där 2 timmarna, annars ger jag mej nog ut på äventyr och skippar att åka hem! haha ;) Sen så ska jag försöka hitta till flyget som går till sundsvall dåe. Sen så blir jag hämtad... och allt går bra! Hoppas jag :)'


ADIOOOOS !


Kommentarer
Postat av: Linus

hade det bra på alla ställen du ska till =]
*och enligt vissa källor har jag hört att det bor finnar i finland så passa dej*

2007-06-26 @ 22:00:50
URL: http://limpabj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0