my nice day :D

tjena! Läste mina kommentarer, jag tänkte bara stolt sägaatt jag typ också har sett nästan alla avsnitt av Bams Unholy Union ;) dom knäcker!
Tänkte skriva om min dag. Som hittils har varit, alltså.
Jag har ju somnat sent och varit trött om dagarna nu på senaste tiden, men nu så gick jag och la mej i tid i går! Runt tolv då, kanske skulle lagt mej lite tidigare, men jag sov prick 10 timmar, så jag mår prima! När jag vaknade var klockan 10.30 ungefär, vad jag minns. Jag drog mej kvar en stund för att bara få känna att man få sova så läng man vill när det är sommarlov! =) men jag klev upp efter kanske 10 minuter och åt frukost. En banan och special K, gött gött! Äter det typ varenda morgon.. :) Sen så tänkte jag gå ut med zurprise, men hon var inte hemma :O tänkte jag "nähä, då är väll hon på papperskungen" typ. Jag tror i alla fall det, har inte kollat upp det. Men vart annar kan hon vara? Sen efter ett tag så stack Lukas till Simon, så jag var ensam hemma. Lukas och jag är ensam hemma på vardagarna, eftersom att mamma och pappa jobbar och Linus sommarjobbar. Ja, och Ludvig är på dagis. Men jag kunde inte gå ut och ta en sväng, eftersom att ingen kund svara när det ringde eller nåt. Så jag skrev en pack lista till när vi ska till Gotland, och när jag satt där med mitt fina Pipen-block i handen och skrev så knackade det på dörren, och det var mormor och morfar som kom och skulle hålla mej sällskap eller nåt. Men jag fortsatte och skriva lite, innan jag tankade ner nåra låtar till MP3:n. Vikte nåra lakan med mormor. Och sen så fick jag ta min efterlängtade promenad ;D gick skogsvägen och lyssnade på MP3:n tills batteriet dog x)då gick jag tyst. Tog en dusch när jag kom hem en halvtimma senare. Åt MAKARONER :D<3 så gott!!! Haha, vet ni vad jag har gort.. pajjat våran gamla vattenkokare... x) jag, totta och issa skulle göra stuvade makaroner, och dom tv lämnade jobbet att göra makaronerna till mej. Man brukar ju koka upp vattnet i vattenkokarn, så jag tänkte väl att man lika gärna koka mjölken i den. (nej, jag tänkte inte på varför den hette just VATTENkokare) Sen när den kokade kvar så totta ba; "Uuuw, vad är det som luktar?!" det stank alltså en del.Jag ba; "det luktar nötter! eller... brännda nötter..." så luktade vi på vattenkokarn, också var det mjölken som stank. Men who care, jag fortsatte med matlagningen och hällde i de "brännda nötterna" i kastrullen och fortsatte att koka dom där på hgsta värmen. Ja... sen så vart dom klar... och det var bara jag som liksom tyckte att dom var någolunda goda. Issa och totta fick väll i sej lite, men Lukas tog en tugga och sen så hällde han bort allt. Buhu, jag kan inte göra stuvade makaroner :'( Men när mamma berättade det för farmor så vart farmor typ "glad" och ba; "jamen vad bra! Då vet du lite mer till nästa gång!" och så :)

Men nu ska jag sticka och spela golf med Lukas, Simon och mormor oc morfar :)
hejdå

!


Kommentarer
Postat av: isabelle bergman

haha linda jag tyckte visst att makaronerna va goo :D vetu vad du sa då? totta ba; men vrf koka du mjölk i vattenkokaren? och du ba; men det går ju snabbare? totta ; du är konstig.. du; men det går ju snabbare! hahahahahha xD

2007-07-02 @ 14:45:08
URL: http://iisaabelle.blogg.se
Postat av: linda henriksson

haha okej :D

2007-07-02 @ 21:20:56
URL: http://lindahenriksson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0