gatufesten!

igår så var jag med issa och skejtade, på dagen alltså. För på kvällen var jag såklart på gratis gatufesten med hon och totta! Vi hade värsta kul, alltså karusellerna knäcker!!!!
Vi hade i alla fall bestämmt att vi skulle träffas utanför wear it, min favorit affär på jorden! Det tog ett tag innan Totta kom. Men under tiden så provade jag och Issa lite kläder. Sen när hon kom så gick vi upp till torget och knallade omkring där lite grann. Smarta jag trodde att tivolit var där nånstanns ;D haha, men klart att det inte var..
så sen så gick vi till tivolit, som var på andra sidan. Och vi bestämmde oss för att åka den värsta karusellen på hela det där pytt pytte tivolit! Och det var extreme. Men fegis issa vågade inte =D så jag, totta, pappa, lukas och Linus åkte. Oj, vi har inte betalat tillbaka för biljetterna som vi köpte av pappa.. men i alla fall. Jag var piss nödig när vi stod i kö, så jag trodde ju att jag skulle pinka ner mej när vi åkte! Men så avslappnad var jag inte. Jag lovade mej själv att sitta still och inte blunda, men skrika fick jag göra, för det höjer stämningen!;) men jag blundade och drog upp knäna till ansiktet varenda gång som min "soffa" var längst upp! Men nån gång tittade jag, och det var dö läskigt! Men asa kul!
Också åkte vi break dance sen, alla vi tre trängde ihop i en två bås! Eller det kanske inte var en två bås. Men den skulle vara perfekt för tre åtta åringar, inte tre 12going on13 åringar! Så jag och issa satt ba på ena skinkan typ, för vi satt på kanterna x] men totta hon fick sitta som en prinsessa hon! Haha!
Efter det så gick vi typ därifrån, och gick tillbaka till torget. Jag och issa köpte en mellan popcorn tillsammans som vi tre fick dela på. Men så gick vi tillbaka till tivolit. Och då ville vi åka flygande mattan, INTE bära omkring på en massa salta popcorn! Men vi köpte en biljett så att vi kunde gå och köa när popcorna var slut. Vi gick runt och lite sånt då, men dom tog aldrig slut! Popcornen alltså. Så vi letade efter nån som kunde äta upp dom åt oss. Men vi träffade ingen känning! Så vi kastade dom på varandra istället :) issa kastade i mitt hår, i min luva, och i mina kläder x) så jag kastade allt som var kvar åt hennes håll, men hon fick typ ingenting på sej :'( Totta tänkte vi väll inte ens på att kasta på :O vad jag minns x)
men vi åkte i karusellen då, och jag ba "ISSA DEN KNAKAR! VI KOMMER FLYGA IVÄG OCH DÖÖÖ!" och när vi åkte förbi stackarna där nere i kön så skrek issa "TRASIIIG!!!" haha, även eller x)
Den var sådär, lite mesig ;d
Sen så ville jag och totta åka extreme en gång till, men jag pallade inte stå i kö. Och dessutom så skulle hon hem då. Så vi följde totta till nåt ställe där hon skulle bli upphämtad, och sen så stack jag och issa till tivolit igen och åkte den sista braiga karusellen , - virvel vinden! Den var rolig, men lite långsam. Sen så hade jag bara 10 kr kvar, så jag kunde inte åka mer!!!! :'(:'(  så jag hade gjort av med 130 kr.. :) jag kan knappt komma på vad jag gjorde för dom.. jo justja, 90 kr karruseller och 20 kr till lotter, och 20 kr popcorn.
Vi åkte hem sen.
Jag var trött.
Det är jag nu med, :)

hejhopp!

Kommentarer
Postat av: Linus

ni verkar haft det bra ;) fortsätt så

2007-07-06 @ 12:00:14
URL: http://limpabj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0